![]() |
|
Farlar kendiliğinden yanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muallim40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muallim40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2019 Saat 10:43 |
Selam arkadaşlar benim araç seyir halindeyken bazen farlar kendi kendine açılıyor. bir de son birkaç gündür sürücü airbag lambası yanıyor ve arada sönüyor. nedeni ne olabilir. çözümü için yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
|
|
umutşahin
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam hocam far sinyal kolu arızası hocam - airbağ ışıgının yanmasının sebebide ya direksiyon airbag sargısı yada yada koltuk altı soket kablolarından kaynaklıdır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
nqs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende dün bilgi ekranını sökmüştüm, led lamba takmak için. bir süre o şekilde aracı kullandım, farlar otomatik konumdaydı ve gündüz güneş altında farlarım yanıyordu. bilgi ekranını takınca normale döndü, sanırım bizim araçlardaki elektrik bağlantı şekli yüzünden bu tür olaylarla karşılaşıyoruz
|
|
![]() |
|
muallim40 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muallim40
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkürler
|
|
umutşahin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |