![]() |
|
Sigorta kutusunda yağ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aSeydioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aSeydioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2019 Saat 22:47 |
Hayırlı akşamlar/sabahlar. Geçen sene hararet problemim vardı. Birsürü tavsiye sonrası sigorts kutusunu açıp sigorta kontrol etmem söylendi. Kutu açıp çıkardığımda sigortaların yağ içinde olduğuju gmrdüm ve bi sigortanın yandığını fark ettim. Bu sigorta da meğerse fanın son kademesinin sigortasıymış. Sıcak havalarda köyde yokuş yukarı giderken fan açılmayınca araça yalancı hararet gösterip motoru kapatın yazıyordu ekranda. Sigorta değilti kutu temizlendi problem kalktı ortadan. Ancak geçen hafta sıcaklarda dur kalk yaptım trafikte çok ve yine hararet fan açılması gereken 90+ dereceden bir anda 130 yaptı anladım yine kutuda birşeyler oldu. Açtım yine sigorta kutusu yaplanmıştı. 1-2 yere gösterdim direksiyon pompası arızası dediler. 700 den başlayıp 1.500 tl ye kadar fiyat çıkardılar. direksiyon hidroliğide minimumun altına düşmüş. Pompadan kablo içinden yağ yürüyormuş. Yaklaşık 1 yılda sigorta yakacak yada temassızlık yaptıracak seviyeye geliyor. Fikir , tamirci yöntem bilen eden usta arkadaş/abi/kaddeşlerden yardım istiyorum. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kablo içinden yağ nasıl siğorta kutusuna kadar gerçekten garip bir durum hocam. eğer avrupa yakasındaysanız birlik oto özay çelik usta var onu çok tavsiye ediyorlar. internette aratırsanız karçınıza çıkacaktır arayıp bir görüşün derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
aSeydioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aSeydioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet avrupa yakasındayım. En kısa zamanda gideceğim dediğiniz yere. Gerçekten garibime geldi benimde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |