![]() |
|
301 Allure Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GrYldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2019 Saat 10:16 |
Merhaba Arkadaşlar, ismim Güray. Kısmet olursa bende 301 alıp, aranıza katılmayı düşünüyorum. 2014-2015-2016 Allure arıyorum. Beyaz dışındaki renkler olabilir. Km 100 binin altında olursa iyi olur. Bütçem fazla değil, 47-48 civarı.
Not: Bu fiyatlara aradığım şekilde Allure bulabilirmiyim? Active alsam çok kaybım olur mu? Şimdiden Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Güray, İllaki bulunur almışken Allure olsun. Jant, djital klima, kol dayama, deri direksiyondan vazgeçilmez Ben 1 yıl 2013 301 Allure kullanmıştım. Rüzgar sesini içeri alma ve yüksek hızlarda (130 üstü) yolda gezme senin için problem değilse memnun kalırsın yakıtı ve iç hacmi cok iyi
|
|
![]() |
|
GrYldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Evet o tür problemlerinden haberdarım ama bu bütçeye açıkçası daha iyisini bulamadım. Sanırım bu paraya göre en iyi seçenek. Ekonomik bir araç olması benim açımdan en büyük artısı. İnş temiz birşey buluruz. Bir tane Active var 89 binde, 2015, füme, boyası değişeni yok. Sanırım 48-49a bırakacak. Onu alsam çok kaybım olur mu diye düşünüyorum. Aklımda her zaman Allure var ama piyasada da bulamadım açıkçası uygun fiyatlı.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Aramıza hoşgeldiniz. Hocam active olabilir bence sonradan bir çok ekleme yapılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bunun yerine 2010-11 model bakımlıbir 308, daha kaliteli bir seçim olacağı düşüncesindeyim.
|
|
![]() |
|
bende aynı düşüncedeyim ama bu fiyat aralığında düşük km, temiz bir 308 bulamadım malesef. Yoksa istediğim araç kesinlikle 308'di.
|
|
![]() |
|
bende biraz böyle düşündüğüm için active seçenekler arasına ekledim. 48.500'e bıraktı en son ama henüz son kararı vermedik. Hala düşünme aşamasındayız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |