![]() |
|
Xt otomatik acil öneri. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bozajuniors ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozajuniors
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2019 Saat 17:55 |
Herkese merhaba. 2003 model 307 xt aracım var. Aracımda daha öncede burada yazılmış sıkıntılar var tecrübeli arkadaşlardan gerçekten yardıma ihtiyacım var. Sorun şu şehir içinde araca sıkıntısız biniyorum. Sadece motor isisinca 1.vitesten 2.vitese geçerken hafif bir vuruntu yapıyor... İdare edelim dedik lakin asıl sıkıntı uzun yolda yapıyor uzun yolda 40-50 km sabit hızda gittikten sonra arac vitesi takılıyor. Kar koduna alıp 4.vitese geçince d ye alıp devam ediyorum. Lakin yol bitiminde trafige girdiğim zaman araç d te bu sefer kalkıyor ama vites geçiş devri 4000 lere gelip çok vuruntu oluyor. Normal kısa mesafede hiç bir sorun yok ama dediğim gibi sabit ve yüksek hızlara çıktığımda araç bir şekilde 3.viteste takılıp kalıyor. Çok araştırdım çözüm yolu bulamadım. Bana gerçekten bir yol gösterebilirmisin Ne yapabilirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında dediğine göre araç ısındıktan sonra böyle bir sorun cıkarıyor ama ben yinede dediklerine göre bsi de problem olabileceğini düşünüyorum
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence selenoidleri kontrol ettirin. Araç hızlandıkça yeterli basıncı sağlayamıyor ve korumaya alıyor. Hic sağa sola götürmeden orjinal hata okuma cihazı olan bir yere götür, şanzıman hata kodlarına baktır. Bittik bir ihtimal basinçla ilgili hata çıkar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |