![]() |
|
2004 model 307 ön cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dogu bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2019 Konum: Bandirma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2019 Saat 15:20 |
Merhabalar 2004 model 307 aracim icin sensorsuz on cam fiyatlari hk. Bilgisi olan var mi. Bandirma da 1100 tl dediler. Fazla gibi geldi bana.
|
|
![]() |
|
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal fiyatimi hocam o? Ben bikac ay once olimpia marka sensorlu cami 650 tl ye taktirdim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
sensörlü ve sensörsüz camlarda fiyat değişiyor.Birde yan sanayimi yoksa orjinal içinmi fiyat verdiler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Dogu bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2019 Konum: Bandirma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Soner kardes sensorsuz cam icin 1100 tl fiyat cektiler. Abartili geldi bana. Fiyat olarak daha uygun bir yer bilen varsa oradan alacagim. Inan yan sanaiye bile raziyim.
Düzenleyen Dogu bey - 22 Nisan 2019 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
Valla hocam bandirma sanayisi cok acimasiz. Ne tuttururlarsa. Sen nereden aldin internetten alip taktirabilirim. 1100 tl cok para. Daha gecen hafta triger koptu 3000 tl ye motor yaptirdim
|
|
![]() |
|
lilokan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
Olimpia marka öneririm. Sensorlusu 650 tlye taktirmistim
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Gönen e bir bak i. Bandırma oldum olası kazıkçı. Gönen sanayii biraz daha iyi dir.
|
|
![]() |
|
Eyvallah kardesim.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bursada altay oto cam var küçük sanayide fiyat teklifi al ne diyecek
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uyarsa gelir taktırırsın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Ozan43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2019 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
selam arkadaşlar ön camda çatlak oluştu uygun bi yer vatmı önerebileceğiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |