![]() |
|
107, eşofmanını giydi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 Saat 15:42 |
![]() 107, eşofmanını giydiPeugeot, mini sınıftaki temsilcisi 107 için sportif görünümlü bir versiyon hazırladı. GTI sınıfında ürettiği modellerle bir dönem hızlı gençlerin kalbine giren Peugeot, bu sefer ufaklık 107 için bir kostüm hazırladı. Kostüm diyoruz çünkü 68 HP’lik 1.0 litrelik motorda hiçbir değişikliğe gidilmemiş, çalışmalar sadece görsel anlamda olmuş.. Sport XS adı verilen bu donanım seviyesi sadece 3 kapılı karoser seçeneği ile sunulacak. Sport XS, diğer 107’lerden jantları, renk seçenekleri, ön tampon altı spoyleri, deri kaplı direksiyon |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fena deil..
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Hiç sevemedim gitti şu arabayı ne 106 ne 306 hiç birine yakışmayan bir model .
|
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
su arabayı bende sevemedim bi...
|
|
![]() |
|
bişeyler yapmaya çalışıyolar ama pek tatmin edici değil bence. |
|
![]() |
|
çok kötü ya bu model şahsi fikrim keşke 106 gtılar tarzında bişiler yapsalardı hiç yakışmıyor bu araç
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
dış görüşünş 0 :( |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
107 yi boşuna çıkardılar 106 üretim devam etselerdi öffff öfff
|
|
![]() |
|
sam106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
bıde cıft kapıları hıc hosuma gtmıo yaatek kapı gbı duryo
![]() |
|
![]() |
|
MuRaT34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bende bır turlu ısınamadım bu arabaya nedense peugeotdan gormuyorum bu arabayı ben :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |