![]() |
|
torsiyon yükselticem yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2019 Saat 09:21 |
aracın ne kadar basık ki ?
|
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ustayı arayıp sordumda bana dedigi şey şu ve bu usta dedim kişi bosh servicede calısıyor ve bana dıyorki kaldırırken torsiyon bilyası bozulur 500 tl lik olursun diyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bozulma ihtimali yok orada dişli bir sistem var oradan ayarlanıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Hatayı düzeltirken bozulma ihtimali varmı yapılana 1.5 yıl oldu
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Aynen yaptırdığınız yere gidip hatasını düzeltmesiniz isteyin öyle bir dünya yok hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Yaptırdığın yere götür söksün düzeltsin. İlk baştan paranı ödemişsin zaten. Öyle saçmalık mı olur.
|
|
![]() |
|
aracımın torsiyonunu tamir yaptırdım takan arkadaş sağ arkayı daha alcak sol arkayı daha yuksek takmış bunu düzeltirmek istersem torsiyon bozulabilirmi tekrar bir masraf cıkarmı başımı lütfen bilgisi olan yazsın sağ arka alcak sol ön yüksek kalıyor sağ öne göre mantiken sağ ön lastige 4 parmak giriyor sol ön lastige 5 parmak giriyor aracıma coilever aldım alcaklık yükseklik ayarlı amartisör bunla bu arzayı azda olsa giderebilirmiyim aracım yamuk duruyor ve bu benım canımı cok sıkıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |