|
306 1.8 16V 2001 Sedan hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EkncX
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2019 Saat 16:20 |
Öncelikle Merhaba. Ben Adem. Yaş 29 istanbuldayım.
Forumdaki neredeyse tüm konuları okudum 306 sahibi olduğumdan beri. 1 Yıldır bu aracı kullanıyorum. Zannederim konu eski olduğundan aracı şuan kullanan yoktur. Ama tecrübeler sabittir. Konularda daha çok 98 modelleri gördüm ama 2001 modelde farklılık var mı bilmiyorum. Üzerinde 9 yıllık atiker var tüpü regülatörü vs. ömrünü doldurmuş. Şimdi yenisini taktırmayı düşünüyorum. Atiker mi yoksa 2800 lavato smart 3000 tl lavato gelişmiş akıllı kiti var. Atikerdeki sorunum rolantide devir dalgalanması sorunu ve uzun kullanımda ikaz ışığı sorununu ara ara yaşıyorum. Bazen stop bile ediyor. Candan Mühendislikten düşünüyorum. Bu arada km 40 krş yakın seyrediyor. Tavsiye alabilir miyim. Kaldı mı eski pejocular bilmiyorum ama bi heves daldım konuya.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hoşgeldin adem sistemi komple yeniletmek istiyorsa takrardan muayne işin olacak bilgin vardır sanırım. Sıfır sistem en temizi olur tabikide lavato gerek bence atiker grand - gold serisi işini yeterince görecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
306 kullanan tek tük kişi kaldı artık, o yüzden pek güncel konu yok. lpgde verimlilik için %30 kit kalitesi %70 montaj kalitesi. istanbulda maslak oto sanayide önerilen bir kaç lpg ci var, mühendislik içinde olumsuz bir yorum görmedim, bende lpg taktırmak istediğim zamanlar candan müh. de taktırmayı düşünüyordum. kit olarakda hesaplı olsun istersen atiker, lovato , brc atikerin bir tık üstü, en iyisi olduğu iddia edilen de prins.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
8v kullanıyorum. Çok sıkıntı çıkaran bir araç değil. Doğru düzgün düzgün montaj olsun yeter. Atiker uygun olur bence. Lpg fiyatları nasıl uçmuş oyle. Bir yılda ikiye katlanmış neredeyse.
|
|
EkncX
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçen salı günü atiker nano fast taktırdım. ilk gün çok iyi görünüyordu. ertesi sabah aracı çalıştırdım gaza geçtiği an motor stop etti. motor ısınca bu sorun çözülüyor fakat araç sık sık rolantide dalgalanıyor. eski sistemde bu kadar sk olmuordu bu. Candan müh. gürüştüm pazartesi akşamı bırakıcam sabahtan soğuk bakıcaklar. Umarım eskiyi aratmazlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |