![]() |
|
106 Quicksilver Egzos Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2009 Saat 09:03 |
Arkadaslar düşük devirlerde (2000-3000) polis ile başımı derde sokmayacak.Ama devirlendikce carlayacak egzos sistemi lazım bana :D
Eski egzos sisteminde yanından gectiğim arabaların alarmları çalıyordu susturucu taktım 1 tane suan cok boğuk ses cıkıyor.Kat iptali var.Ortada 2 susturucu var :D Susturuculardan 1 tanesi 124 susturucusu.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.Özelliklede Quicksilver veya GTI kullanıp deneyimleri olan arkadaslar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gokhan admınımız devıl kullanıyor devıl egzost + hava fıltersı guzel bı ses alıyor..
|
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
![]() ![]() ![]() ![]() |
youtube de vardı onun bi link sende varmı üstad.Bide tam sistem neydi kat iptak-51lik boru+devil miydi
Düzenleyen MertCakbak - 21 Ocak 2009 Saat 09:15 |
|
![]() |
|
quık power yaz cıkar :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Gökhan adminim bana bu klipteki müziği rapid atarmısın :D bu arada araclarımızın birbirine cok benziyor ama bende sanroff yok :D
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
devill
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Ne kadardır bu devil bilan varmı arkadaslar
|
|
![]() |
|
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
sebrıng yada devıl
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
450 ytl ye aldım ben
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
flo rida ft. t-pain - low şarkı adı aratarak basitce bulabilirsin.
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
bende 106 gtı war sadece devıl egsoz var fena ötüyor normal rolantıde fazla bagırmıyor.
resital 5binden sonra başlıyor..
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Arkadaşlar geçen arkadaşımın 106 gtı'dan cıkma devil eksozu aldım benimkine takdım ama sesi fazla cıkmıyo tek hoşuma giden 3000 den sonra hafifden tatlı bir sesi var ama kat iptal olursa ne olur bilmiyorum. Ottodaki ses daha hoşuma gidiyo alt devirlerde bile gümbür gümbür ..
![]() |
|
![]() |
|
JSV carbon egzos kullanıyorum oldukca memnunum. istedginiz gibi 2000-3000 arası fazla ses cıkartmıyo. birda acık hava filtresiyle beraber cok tatlı bi ses ortaya cıkıyo. youtubeda eanday yazarsanız 3 adet video var ordan bakabilirisnz.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Valla beyler bu devil dediğiniz eksoz bu kadar pahalıysa bana ucuz yollu guzel öten bı tane otto verın bende sıze devılı verıyım üstune parada ıstemem :D
|
|
![]() |
|
Sözümü hemen geri alıyorum
![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
bu devil egsoz. sadece egsoz var
|
|
![]() |
|
CENTİLMEN® ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2008 Konum: YÖNETİCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CENTİLMEN®
vaalla bende remus var altta devırde de ustt devırde de cıldırıyor o yusden soktum duz boru kat ıptalı de var tabıı
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Bende REmus son susturucu sadce bi arada video çekicem , sesi mükemmel ama hangi devirlerden sonra ötüyodur o konuda bişi anlamadım :) acaba remuslar özelliği hepsinde aynı devirlerdemi öter ?
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
MicroChip ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2008 Konum: Kozyatağı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MicroChip
en guzel devil in sesi :D
|
|
Esaret bağlarında gül olmaktansa,Özgürlüğün tozlu yollarında çalı olmayı tercih ederim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |