![]() |
|
Marş mı başka sorun mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2019 Saat 18:06 |
Herkese merhabalar arkadaşlar aracımda şöyle bir sıkıntı var görüşleriniz benim için önemli araba eskiden marş almıyordu kontağı çevirdğimde tık ses geliyordu sadece başka arabadan takviye yaptığım zaman çalışıyordu daha sonra akü değişti eski akü 5 yıllıktı değiştirdim yeni akü de 2 hafta felan sıkıntı olmadı daha sonra yine aynı sorun devam ediyor sürekli değil ama marş bastığımda marş almıyor vurdurarak çalışıyor sadece bu sorun haftada 1 2 haftada bir oluyor eş dost dediler ki marş kömüründendir veya marş otamatği dediler ama geçen gün faklı bir olay oldu yine araba marş almadı ittirdim çalıştı ayağımı gaz pedalinden çektim söndü araba sonra tekrar çalıştırdım çalıştı tekrar söndü sonra yine çalıştırdım biraz ısındırdım gaz vererek bu sefer sönmedi tabi bu olay sabah 7 de oldu hava soğuktu şimdi sorum şu sizlere bu farklı bir sorun mudur yoksa yine marş kömürü otomatği ve ya marş motorundan mı kaynaklanıyor yoksa farklı elektriksel sorun mu var 2. Sorum ben bu aracı cihaza bağlatsam oradaki sorun ortaya çıkar mı nokta atışı yapar mı şu yüzden. Tamircilerin arabamı kurcalamaları istemiyorum neyse sorun onu değştirmek istiyorum bana komple marş motorunu değişiecek de diyebilirler belki kömürdendie diğer yerlerde sıkıntı yoktur diye düşünüyorum sizce sizin görüşleriniz nedir.
Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın Düzenleyen Maze87 - 27 Şubat 2019 Saat 18:07 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam sorun marş motorunda gözüküyor. kömürler bitmiştir çevrenizin dediği gibi. sonraki yaşadığınız olay farklı bir durum. öncelikle marş motorunun tamirini yaptırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Öncelikle marş motorunu göstereyim ozaman
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
akü şarj etmediği için oluyor gibi görünüyor şarj dinamosuna baktırın zaten elektrikcilerin cogu bilir halleder
|
|
![]() |
|
Bugun yine yolda kaldım araba çalışmadı ittirdim yine çalışmadı en son ustayı çağırdım usta akü bitik dedi akü 1 ay oldu alalı dedim aküye elektrik gitmiyor dedi bağlantı kablosu ile takviye yaptı araç çalıştı büyük ihtimal şarj dinamosundan dedi yarın tamirhane çekecek arabayı daha detaylı kontrol edecek acaba şarj dinamosu ise masraf ne gider
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
yaklaşık işçilik dahil 400-500 civarı alırlar
|
|
![]() |
|
Bugun usta yaptı arabayı sorun ise yeni aldığım akü dedi garantiden değişim yaptık dedi birde sinyalllerim hızlı yanıp sönüyordu onu ysptım dedi halbu ki ben oyle bir sorun soylememiştim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |