![]() |
|
YENİ PEUGEOT 208 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2019 Saat 12:19 |
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok güzel görünüyor cidden.
Yalnız fiyatı hayal edemedim şimdi 120 nin üzerinde olur sanırım
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Arkadan citroen cactus e benzetmişler. Göstergeden anladığım kadarıyla ya hibrit ya elektrikli.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
eski 208 ile alakası kalmamış böyle daha güzel görünüyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
elektrikli - benzinli ve dizel seçenekleri olacak ama bize elektrikli versiyonu gelirmi muamma
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eski 208 ile iyiki alakası kalmamış bence, bu halini ben şık buldum.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
bu halini herkes beğenmiş ama ben beğenemedim ya :D bu tasarım anlayışı bence sedan araçlara daha iyi oturuyor 508e bakarsak bana göre güzel tasarım ama yeni 208 olmamış, önceki versiyonun gti olanını alcaz mecbur artık :)
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
darkiron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2019 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Çok hoş ve çekici bir tasarım olmuş bence. Arka tasarıma aşık oldum :D
|
|
![]() |
|
hrnyrdmc506052 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hrnyrdmc506052
Yılın otomobili ödülünü almış yeni Peugeot 208. Helal olsun
|
|
![]() |
|
emrkzl568732 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2020 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrkzl568732
Yeni Peugeot 208 için ne desek az valla. Son yıllarda böyle kaliteli ve konforlu bir B sınıf araç görmemiştim
|
|
![]() |
|
grknsncktr501278 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı grknsncktr501278
Yeni Peugeot 208'in şu mavi rengi var ya beni benden alıyor. Cidden uzun zaman sonra ilk defa bir B sınıf aracı bu kadar çok beğendim. Adamlar mükkemel bir işçiliğe imza atmışlar
|
|
![]() |
|
ozknkmbr105046 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozknkmbr105046
Peugeot bu sanatı yapıyor valla :D Tek kelimeyle mükemmel bir araç olmuş Peugeot 208
|
|
![]() |
|
BayQ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Artık herkes SUV tercih ediyor .Buna vereceğim parayı suva veririm
|
|
Bakımlı Araç Yolda Bırakmaz
|
|
![]() |
|
samet15gezer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet15gezer
peugeot 208 kullanımı çokça rahat olan geniş aileler içinde uygun olan bir araç ben incelemeye gitmiştim baya iyi bir araç
|
|
![]() |
|
ekremozsoy17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekremozsoy17
hayran kaldım gerçekten tasarım diye buna derim
|
|
![]() |
|
ercansakli13 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2020 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ercansakli13
şehir içi sürüşü için mükemmel bir araba
|
|
![]() |
|
canerkose15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canerkose15
208 küçük 508 gibi sportif ve güçlü bir duruşu var
|
|
![]() |
|
ahmetderin56 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetderin56
fiyat bu tasarım ve bu donanımlara göre çok uygun gibi geldi bana
|
|
![]() |
|
hilmiaksu05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2020 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hilmiaksu05
208 küçük sınıfın en iddialı aracı bence bu tasarımla
|
|
![]() |
|
bekiresen14 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2020 Konum: i Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bekiresen14
güçlü ve dinamik bir duruşu var 208 in her küçük sınıf bu görünümü yakalayamıyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |