![]() |
|
Motor sogukken |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bobin06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2019 Konum: Evet Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2019 Saat 18:16 |
peugeot 308 1.6 vti 120 aracim ilk calistirma (motor soguk) iki dakka bekliyorum sonra hareket ediyorum araçta silkeleme oluyor ve bostayken veya vitesdeyken (dusuk devirde) stop ediyor neden acaba oluyor.ayni durumda olan var mı cozumu nedir yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AArıza kodu var mı. Hava soğuk, yağmurlu veya nemliyken mi yapıyor. Motor ısınınca gün içinde çalıltırmalarda yapıyor mu. Çok aşırı bir titreme mi var. Titreme esnasında egzoz u dinlediniz mi gelen ses nasıl?
|
|
![]() |
|
shaq1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Sorunun çözebildiniz mi? Çözüldüyse nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
araçta lpg varmı hocam. öncelikli olarak arıza kodlarına baktırın. genelde tekleme buji - bobin ve elektrovanadan yapar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bobin06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2019 Konum: Evet Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
LPG var LPG de sıkıntı gözükmüyor.ariza koduna baktirdim eksantrik mil kaydirici cikiyor arıza kodunda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |