![]() |
|
Bu peugeot 206 çok nankör bir araba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2019 Saat 20:15 |
Herkese merhaba bu arabaya masraf yapmaktan bıktım artık geçen gün akü bitti diye akü aldım sonra sorunsuz çalıştı o sıra ibreler bozuldu hız ibresi 210 da kaldı devir ibresi tam ortada kaldı neyse sonra gösterge paneli söktüm elimde düzelttim düzeldi şimdi tekrar araba çalışmıyor marş basmıyor kontağı çevirdğimde hafif bir ses geliyor vıızz gibi oyle kalıyor ben ne yapacağımı şaşırdım vallahi billahi elime balyoz alıp kıracam her tarafını
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,akü her araçta bitebilir hangi araç olursa olsun.Aküyü uzun ömürlü kullanmak içinde araç çalışmıyorken teyple camlarla herhangibir elektronik aksamla oynamamak ve araç stop halindeyken ekstra akım çekecek birşeyler bağlamamak.Bu şartları sağladıktan sonra şarj dinamosu sağlam bir araca sıfır kaliteli bir akü takarsanız 3-4 yıl unutursunuz.Ayrıca akü zayıflayınca göstergelerde oluşan hatalarla karşılaşmak mümkün o elle düzeltilmez daha çok bozulur.Benim fikrim akünüz şarj olmuyor bir baktırmakta yarar var.Geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
Aküyü ve şarj dinamosunu ölçtürün. Her ikisi de sağlamsa marş motorunu kontrol ettirin.
|
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Yarın artık bu dediklerinizi yapacam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |