![]() |
|
Acil Satılık 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 Saat 22:24 |
Yeni bir işe başlamam nedeni ile aracımı satmak zorundayım :(
106 Quicksilveride bu tur bır nedenle satmıştım kısmet şansımız hep pejo alınca açılıyor :) Neyse uzatmayalım, http://www.sahibinden.com/2001_model_307_xt_-_modifiye-02WQQaXQQ8590017WQQpXQQdisplayitem Araç 132.000 KM de, Mor renk (orient lacivert geçiyor) Hiç bir vergi borcu vs. yok, Araç Full + Full tabir edilen kategoride 6 airbag, Digital klima, yağmur sensoru, far sensoru, 5 licd chang. Araç uzerınde ciddi bir işlem yoktur sigorta şirketlerınden çıktı alıp baktırabılırsınız aracın çamurlukdan bır darbesı yaptırılmış benden once. Araç da yay kestırme işlemı yapıldı, orjınal yayları kestırdım, aracı düşürdük biraz gorulduğu gibi neon var çok fazla oynamaya gere kduymadım camlarda film var. Buradan alıcı olursa Aracın Fiyatı : 17.000 ( 2001 mdelın pıyasası çok oynak full lerı var full olmayanı var benım modelın ortalam ucretı 18 civarı geçıyor bir çok sıtede) |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi biliyorum seni ya hayırlısı olur inş alıcı bulursun ama bu krizde düşüğe gidiyor acelen yoksa satma bence yazı bekle abi bide ilanda spor yay diyo :D normalde kestirdin orjnal yayları :)
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
jackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aslında ılk once yaylarda işlem yapıldı yazmıştım her arayana işlemı anlatmakdan sıkıntı gelmıştı :D neyse yay mevzusunu komple kaldırdım zaten düşük olduğu bellı oluyor aracın ;)
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Hayırlı satışlar olsun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar yakından gorduk aracı cok dırı duruyor..
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah düşürmesin.
şaka bir yana hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
hayırlı satıslar
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
hayırlı satışlar içini karartmış gibi olmim ama ikinci el piyasası ölü..inş. istediğin fiyata satarsın..
|
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |