![]() |
|
aracını satmayı düşünen var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
milyoncubaba ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı milyoncubaba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2019 Saat 13:33 |
merhaba,
ilgili site de paylaşılanlar dışında 2015 ve üstü allure donanım 45bin km geçmemiş hasar kayıtsız boyasız 308 arıyorum. mutlaka cam tavanlı düşünüyorum. bütçem dahilinde ciddi alıcıyım. aklınızda bulunsun. teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam facebook gruplarında satılık t9 kasa bulabilirsiniz
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
milyoncubaba ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı milyoncubaba
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o gruba üyeyim ama pek bişe çıkmadı aşırı yüksek fiyatlar istiyolar 120 130 falan
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
peki arabam.com baktınız mı hocam malum sitede olmayan araçlar olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı milyoncubaba
aynen baktım malesef aradığım kriterde yok burdada kimse satmayı düşünmüyor sanırım
|
|
![]() |
|
hocam facebook 308 türkiye var orada satan arkadaşlar var isterseniz birde oraya bakın istediğiniz kriterlerde araçlar görüyorum genelde
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı milyoncubaba
hocam defalarca yazdım dönen olmadı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |