![]() |
|
Far karartma işlemi hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
veberkay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2019 Konum: İstanbul-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2019 Saat 01:08 |
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum, herkese hayırlı forumlar dilerim.
Peugeot 206 aracıma far karartma yapmak istiyorum. Bunun aracıma herhangi bir zararı olur mu, ruhsa ta işlemek gerekiyor mu, bu işlemi nereler yapıyor ve en önemlisi kaça yapıyorlar? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. bunun aracına herhangi bir zararı olmaz. ruhsata işletme gibi bır durum yok. oto aksesuacıların bazıları yapıyor araştırmak lazım ve özellikle işini iyi bilen ve kaliteli malzeme ile yapan bir yer bulmanı öneririm yoksa sıkıntı olabilir . ortalama 200-300 tl arası bir fiyat isterler ekstra bir işlem yaptırmazsan. hatta far tasarım merkezi diye aratırsan daha çabuk bulursun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
veberkay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2019 Konum: İstanbul-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
hoşbuldum. cevap için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Kuzey58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Farı içten mi ? dıştan mı ? karartacaksınız ?
|
|
![]() |
|
farkı nedir hocam bilmiyorum hiç.
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kuzey58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2018 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Dıştan cam filmi tarzında bir ürün ile karartma yapılıyor. Görsel olarak güzel görünsede aydınlatma konusunda sorun yaşayabileceginiz gibi kaplanan malzemede bir süre sonra toz ve su kaynaklı soyulma vb. sorunlara maruz kalmanız olası. İçten karartmalarda parlak çerçeveler siyaha boyanıyor fakat bu işlemi yapan usta farı düzgün kapatıp su sızdırmazlık işlemini doğru ve özenli yapmazsa far içine su (buhar vs.) almış olacak. Buda aracın far camının içinde kireçlenmeye yol açacak. Bana sorarsanız karartma işlemine pek bulaşmamanız. Yinede zevk ve tercih meselesi.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |