|
Aracım çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gursel23
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2019 Saat 09:04 |
merhaba arakadaşlar benim 2013 bipper tepee var dün akşam park ettim 10 dk sonra geldim kotağı açtım göstergelerde hiç ışık yok ama marş basıyo çalışmıyor gece bi ara baktım göstergelere ışık gelmiş marş basıyor yine çalışmıyor göstergede araç kendisini korumaya almış işareti var yani araç üstünde asma kilit işareti ne yapmam gerekiyo acaba
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. bir kaç seçenek var hocam akü - krank devir sensörü - immo - birde araç hava yapmış olabilir. ama göstergelere elektrik gelmiyorsa elektrik sistemine yoğunlaşmak gerekir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bazen ilgili sigorta atınca böyle olabiliyor. ilk olarak motor bölümündeki maxi sigortalar dahil hepsini kontrol etmek gerekiyor.
Kilit isareti varsa immo sigortası atmış olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |