![]() |
|
Ön konsol boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2019 Saat 22:24 |
ön konsolu daha önce boyadım bu teybin oldugu yeri kapı tutamaklarını filan ama bu sefer astar atarak filan daha iyi şekilde rengi değiştirerek boyamak istiyorum. Daha önce kullandığım boyayı nasıl çıkartabiliriç boya sökücü sprey kullansam plastiği eritir mi ? Yardım lütfen
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyayı cıkaramazsında üstüne atıcaksın mecburen parça plastik bide pahalı hiç uğraşma direk boya
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen çıkarmaya ugraşırsan daha kötü olabilir güzelce bir su zımparası yap derim ben sonra plastik astar ve istediğin renge boya tabi bildiğin gibi mat vernik atmayı unutma :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
![]() ![]() ![]() ![]() |
Plastik trimdeki akrilik boyayı çıkartmam gerek yok mu bir yolu ?
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
en sagliklisini soner soylemis zimpara astar boya vernik
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
boya sökücü kimyasallar var ama dediğiniz zarar verebilirde. boya sökücü spreyle alıp deneyebilirsiniz ama boya çıkar çıkmaz güzelce ılık su ile durulayın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
astar boyanın üstüne tutunur mu ?
|
|
![]() |
|
HakanYksl16 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanYksl16
Önce ki boyama işleminde sanırım astar ve boya sonrası vernik kullanmadınız. Peki ömrü ne kadar oldu boyanın ortalama?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Vernik kullandım şuan kapı açma çerçevelerini söküp boya sokucu sprey ile çıkarttım boyayı fakan biraz plastiği pütürleştirdi tutamaklarada aynı işlemi yapıp zımpara çekip tekrar siyah yapcam. Boya 6 aydır duruyo solma yaptı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |