![]() |
|
Gösterge paneli sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2019 Saat 11:27 |
herkese merhaba geçen günlerde 1.4 206 aracımın aküsü bitti o arada 2 gün araç yattı ara ata çalıştırmak istedim veya kablo ile çalıştırdım en son fark ettim ki devir ibresi ve hız ibresi geriye doğru sarmaya başladı aküyü değiştirdim ama ibreler düzelmedi şimdi devir tam aşağı ortada hız ibresi ise 210 da başlıyor ileri doğru gidiyor akücü zamanla düzelir dedi çarşamba günü değiştirmiştiö daha düzelmedi sizce düzelir mi yoksa elektriikçiye gitmek mi lazım
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gösterge camını söküp elinle nazikçe olması gereken yere doğru çevirerek düzeltebilirsin.
|
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Gösterge camı kolay çıkarabilir miyim
|
|
![]() |
|
debug ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Kolay çıkıyor... Ben de yapmıştım bi kere hatta dün akü bitince yine aynı oldu benimki de yarın söküp düzeltirim kısmetse :)
|
|
2005 206 xt
1.4 16V 90HP 85bin KM |
|
![]() |
|
Bende deneyim bakalımalttan üstten herhangi bir çıkıntısı varmıdır
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Videosu var internette. En az on kere sökmüşümdür. Önce göstergenin üstündeki şapkayı çıkaracaksın. Kendine doğru ve aşağı doğru asılınca gelir.
|
|
![]() |
|
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Parmağınla nazikçe çevir. Pıt pıt diye atlama yapıyorsa tam tersi yönde çevir 0 a getir. Sıfır yoksa da 10 un biraz aşağısı olması lazım. devir kısmına da bak o da kaymış olabilir. Hızının gerçek hız olup olmadığına emin olmak için yolda sabit 70 le gidiyorken navigasyon vb aç. Gps ten çalışan hız yüzde 3 eksik olacak, yani sen 70 le giderken orası 67 falan olmalı. 70 le giderken gps 80 falan gösteriyorsa ibre hatalı konumda düzeltmen gerekir.yoksa hız sınırlarına dikkat ediyorum sanarsın radarlara düşersin. Neden bu kadar detaylı yazdım daha geçen hafta benim ibre kaymıştı düzelttim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |