![]() |
|
turbo motor da hafif yag sizintısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bedirhanb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bedirhanb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2019 Saat 16:07 |
merhaba arkdaslar. ilk kez peugeot 307 sw e hdi 2007 model kullanicam nasipse. turbo motordan hafif yag sızıntısı görüyorum degerli bilgilerinize ihtiyacim var. ikinci konu hiz sabitleme takilirsa verimli olur mu. tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Hocam muhtemel contalardan kaynaklı bir kaçak olabilir hafif bir şekilde tabi tahmin olarak söylüyorum. Görmeden açıkcası fazla bir yorum yapamıyorum. Sizi üzecek bir araç deildir yeterki bakımlarını eksiksiz ve zamanında yaptırın. hdi motorlar zaten kendini kanıtlamıştır. Usta ve yedek parça konusunda ankarada yardımcı olabilirim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |