|
C3 Bir garip arıza.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Simuzer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2019 Saat 14:58 |
Merhaba, Geçen gece, araç ile normal seyirde giderken;
Aracı alalı 7 sene oldu. Bu arıza, 7 senede 4-5 kere karşılaştım. Araç: Citroen c3, 2003 model, otomatik vites. Aracın beyninde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama herşey gayet iyi çalışıyor. Yalnız, ön konsolda gösterimlerde sıkıntı oluyor, buna sebep olan şey nedir bilemiyorum. Bu ön konsolsa haberleşme sistemiyle ilgili bilgisi olan var mı? Veya herhangi bir fikri olan.. Şimdiden teşekkürler.
|
|
emrermis
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sigorta kutusunu kontrol edin. Aracın elektrik sistemini kontrol edin fazla veya az güç verip beyni karıştırıyor olabilir.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen elektriksel bir sıkıntı var hocam birde ek olarak aracı voltaj değerlerini ve akü durumunu kontrol ettirin. konjektör sıkıntılı ise bu tip problemler olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
şarj dinamosunu kontrol ettirin birde hiçbir sensörle iletişim kuramıyor gibi bence iyi bir elektrikciye git baktır yada servise götür derim çok basit bir arızası olabilir .
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Simuzer
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arıza senede 1 veya 2 senede 1 kere tekrarlanıyor. Şüphelendiğim kısım; ön konsol, direksiyon altındaki sigorta tablası. Bu kısmı söküp komple temizlik yapmayı planlıyorum. - Şarj dinamosu, voltaj, akü, güç gibi değerlerde sıkıntı yok.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
olabilir hocam oksitlenme vs. gibi durum varsa yada gevşeyen bir kablo - soket gibi. elinizden geliyorsa komple söküp hem temizlik yapmanın faydası olacaktır. Ek olarak o işe başlamadan yağsız kontak sprey alip soketleri temizleyin derim. hem oksitleri çözer hemde korur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Aykutemre92
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Beyin resetlenecek %100 çözümü Beyne giden kablolari bağlantılarıda yenile tamamdır.
|
|
emrermis
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbulda yaşıyor iseniz ümraniye sanayide elektrik ve beyin için iyi ustalar var önerebileceğim.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önerebilecegiz ustaları yazarsanız sevinirim. Olurda işimiz düşerse aklımızda olsun.
|
|
emrermis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
beyin ustası olarak Ümraniye sanayide Sarıyer börekçisinin olduğu hizada "erzer" oto var Ali usta iyi ustadır onlar beyin ve sigorta kutusu konularında emre yönlendirdi derseniz fiyatta yardımcı olurlar bobin arızası veren 407nin sahibi dediğinizde herkes tanıyor artık beni :) . elektrik işleri içinse erzer otonun 30metre ilerisinde köşede emek elektrik var gümüşhaneli Muammer usta kime sorsanız gösterirler oto elektrik konusunda sayılı ustalardandır
|
|
Simuzer
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beyinde sıkıntı yok çok şükür. Bunu belirtmiştim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |