![]() |
|
Şanzıman Revizyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seyitali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2019 Saat 22:39 |
Herkese merhabalar. Ben foruma yeni katıldım
İsmim Seyit ali. Aracım 2002 model 2016 1.6 xt otomatik Aracı alalı 1 ay kadar oldu. Bir kaç gün önce geri vitese taktigimda vuruntu yapmaya basladi sonrasinda resmen arabayi geri atmaya basladi. Dün de aracin dördüncü vitese gecmedini 3 te kaldigini farkettim. Bugun ankara şaşmazda öztürk şanzımana gittim. Usta şanzımanın komple revizyon istediğini böyle kullanmaya devam edersem sonunda şanzımanın kullanılamaz hale gelecegini söyledi. Fiyat olarak da en az 3000 tl ama 6000 tl ye kadarkcikabilecegini soyledi Böyle sıkıntı yaşayanlardan bilgi,öneri alabilir miyim ? Yani fiyatta cok yuksek geldi ankarada uygun fiyatli guvenilir sanziman ustasi önerebilecek olanlardan da yardimlarini bekliyorum.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öztürk şanzıman iyidir. Birde kamil usta var herkesin övdüğü. Google a kamil usta otomatik şanzıman yaz sonuçlar çıkar.
|
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla hemen açtırma sor soruştur
bostancıda avni usta var şanzımancı googleye yaz onada sor sahsen bana çok iyi davrandılar oyle paracida değiller. hemen para verme gerekirse 20 şanzımancıyada git fikir al servise sakın gitme zaten tam bir facialar
|
|
![]() |
|
Seyitali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ikinize de tesekkur tesekkur ederim arkadaslar.
Bakalim bir de hurdacilari gezip cikma bulmaya caliscam En azindan temiz bisey bulursam daha az masrafli olur
|
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kar ve spor isikları yanıp sonuyormu ?
bide geriye taktıgında vuruntu yapması normaldir. mesela d konumdan direk r ye alma n de biraz bekle oyle at r ye benim araçtada geriye aldıgımda vuruntu oluyor problem değil bence direk revizyon diyene girme basınc değerlerine baktır bosta vitese attiginda bide yolda giderken vitesteki basınclarına baktır. selenoid valfte olabilir diye düsünüyorum 4 e atmıyo dedin valf probleminde 3 te koruma ya alır kendini bu aralar isler kesat gidiyor millet para koparmaya gidiyor. araştır ARaştır Araştır. Bilgisayara bağlat arıza varmi baktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |