![]() |
|
Gaz kesme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mcagri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2019 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2019 Saat 13:18 |
Herkese merhaba aracım 206 fever 2007 model yaklaşık 2 ay önce stop lambası yandı sağa çekip biraz bekledim aküye falan baktım ve devam ettim 10 dakika sonra bi mola verip yarım saat kadar aracı dinlendirdim ve stop lambası sönmüş arıza lambasıda yanmıyordu bu şekilde 2 gün kullandım sorun yoktu 3. gün sabah aracı çalıştırdım normal çalıştı ama 1 dakika sonra araç kendiliğinden gaz vermeye başladı devir saati 1500 2000 hatta 2500 lere kadar ben gaza hiç dokunmadan çıkıyordu. Ben gaz verince hiç gaz yemiyordu motor ustası çağırdım geldi sorun elektriksel dedi elektrikçiye götürdüm egzozda buzlama olmuş ısınınca geçer dedi egzoza da küçük bir delik açalım sorun kalmaz dedi. Egzoza delik açtı o gün araç sorun yaşamadı ertesi gün yine aynısını yaptı hatta uzun yola çıktım 10 km gidiyorum araç stop etmeden birden bire gaz kesiyor elektirkçi cihaz bağladığında egzoz manifolt arızası dedi ben bu şekilde yaklaşık 250 km kullanıp yetkili servise götürdüm aracı onlarda ilk önce beyinde dedi beyni tamir ettirdi olmadı gaz pedalında dedi sıfır gaz pedalı taktı yine olmadı şimdide tesisatta dedi ve tesisatın değişmesi lazım diyor tesisatada yaklaşık 4000 fiyat verdi böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
gaz teli çekilmeden kendi kendi gaz veriyorsa araç tamamen sorun bsi de bence
|
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla benim araçta telli gaz pedalı var ve bendede kendi kendine gaz verme problemi vardi
bunla alakalı bir hata kaydida vermiyolardi cok ugrasmıstık. beyin cart curt hemen herseyde beyin arizalı diyolar bende inat ettim konunun üstüne gittim. 2 ay zamanımi aldı ama sorun gaz kelebeğinin üstünde buluna potansiyometreden cıktı bi baktır derim ben cıkma kelebek almıstım 400 tlye orjinal on numarada oldu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |