![]() |
|
YARDIM LÜTFEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2019 Saat 01:19 |
Aynı şeyi benim benzinli 206 ma da yapmak istediler.
Teşekkürler deyip başka bir yere gittim sadece yasal ücreti karşılığında yaptılar. Aklınızda bulunsun bu tarz durumlarda kafanıza yatmadı mı hemen başka bir yere gidin. Fotoğraflardan sadece ilkini yorumlayabilirim. Direksiyon hidrolik yağı sızmış kapaktan. Kapak bozuk sanabilirsiniz ancak değil içindeki fazla yağı dışarı atıyor. Geçmişte yağ eklettiğimde çok koymuşlardı oradan biliyorum bayağı bir miktar dışarı attı araç.
|
|
![]() |
|
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ismailkaya sanırım haklısın. cevap için teşekkürler . bu arada resimleride ekledim. fikriniz olursa sevinirim.
|
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katalitik konverter hemen tıkamaması için dizel araçlar yüksek devirde kullanılması gerekiyor . seni kazıklamış son zamanlarda sana yaptıkları gibi başkalarına da yapmaktalar .emisyondan geçtikten sonra başka bir emisyoncuya gitseydin araç gene kalırdı sen en iyisi katalitik konvertörünü temizlettir veya değiştir 2 sene sonra tekrar aynı sorun başına gelecek
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar- yaklaşık 2 hafta önce aracımın muayenesi vardı (Peugeot 206 1,4 hdi dizel) muayeneden önce sanayiye eksoz muayenesi için gittiğimde sistem onay vermedi ya eksozunda sıkıntı var ya da yakıtta pislıkler var dedi. çözümünü sorduğumda depoya bi sıvı koyacağızdedi. depoya 125 tl karşılığında küçük bi şişe mavi bi sıvı boşalttı 3000 devirde bi 10 dk. sür gel, temizler dedi. biraz sürüp geldiğimde tekrar baktı sorun kalmamış dedi. ama gerçektende daha sonra geldiğimde arabaya gaz verdiğimde aracın motor sesinin değiştiğini dahada yumuşadığını farketmiştim. sonuç olarak onay vermiş sistemi. sorun yok dedi. adamın ekranını görmediğim için ya beni kazıkladı aldı 125 i .. ya da gerçekten kötüydü işe yaradı..Artık bu durumu Allah a havele ediyorum. neyse asıl sorum birkaç gün önce motor kısmında ekyeceğim 3 resimde de göreceğiniz gibi yağ a benzer şeyler farkettim. yaz sızıntısı mı yoksa başka birşeymidir. o sıvıyı koyduktan sonrasına denk gelmesi tesadüf mü acaba yoksa ondan mı oldu. bu parçaları da tam bilmiyorum içinden yağ çıkabilecek bir parça mı. bu yağ sızıntısına benzeyen durum nekadar büyük bir sorun acaba, bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler (daha net cevap için resimleri numaralandırdım.)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen YNR - 26 Ocak 2019 Saat 09:55 |
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |