![]() |
|
206 Arka Cam Sileceği Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HakanYüksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanYüksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2019 Saat 14:57 |
Herkese merhaba arkadaşlar. Aracım için Bosch Aeroeco Ae40 model arka cam sileceği aldım. Klavuzunda 206 için uyumlu yazıyordu. Fakat içerisinden çıkan aparatlar vs pek anlayamadım nasıl takacağımı. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka sileceği sök. aldığın sileceğin uyumluluk aparatlarını da sök. o şekilde görünce nasıl yapacağını anlayacaksın zaten. fotoğraf atarsan yardımcı olurum. bosch a gerek yok. a101,bim,şok da 5 liraya satılan silecekler gayet güzel. ben aldım kullanıyorum 2 yıl oldu memnunum. bu yıl da a101 sileceklerinden alıp arka sileceğin sadece lastiğini değiştirdim maliyeti 5 lira oldu. bundan sonra da alibaba dan metre ile silecek kauçuğunu alıp sadece plastiğini değiştireceğim.
|
|
![]() |
|
HakanYüksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanYüksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallettim hocam teşekkür ederim :) Alırken ufak bir karışıklık olmuştu, ön sileceğin ufak kısmını almışım yanlışlıkla :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |