![]() |
|
Araba su alıyor 206 1.4 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2019 Saat 23:21 |
Stoptan ya da depodan içeri gelmez su. Kapı fitili mi kontrol ettir. Stopu da mutlaka hallet ama şu almasa su almasi iyi degil
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevaplar için teşekkür ederim hepsini bir kontrol edip gerekeni yapacam artık yalnz bu foto da gördüğünüz benzin pompa girş yerinin adı nedir tam olarak o siyah plastik yeri sıfır alıp değiştirmek istiyorjm
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
benzin depo kapagı çevresinden girmez hocam su sorun muhtemelen kapı iç yalıtımı - tahliye kanalı ve fitilleri birde stop lambasının sübgeri var o yıpranmış olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
husobay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2018 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
merhaba tam stopun tam dipten incecik matkap ucuyla
nazik bir delik açıp suyun boşalmasını sağlayabilirsiniz kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Maze87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Silikon mu çekeyim söküp yoksa direk değiştireyim mi acaba
|
|
![]() |
|
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
ustalar cevabını verir ama daha önce acılan konuları takip etmiştim genelde stop lambalarının fitillerinin değişmesi gerek diye biliyorum.
|
|
BARAN
|
|
![]() |
|
![]() Arkadaşlat merhaba arabamın sağ arka koltuğu paspas kısmı su alıyor göl gibi olmuş şimdi 2 şey dikkatimi çekti foto olarak attım sizce hangisinde su alıyordur sağ arka stop lambası içi su dolmuş bir diğeri de benzin pompa girdği yer plastği çok kötü olmuş un gibi olmuş orası tam olarak adı nedir vidalı yerleri söküp yenisini taksam ama parçanın adı nedir bilen var mıdır stop lambasına silokon çeksem düzelir mi sizce veya komple mi değiştirsem orayı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |