![]() |
|
206 Kumanda Açıp Kapatmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre1606 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2019 Saat 18:39 |
İyi forumlar 2006 model Feline paket 206'ım var. Araç aldığımda 3 anahtarlıydı fazladan 1 tane daha anahtar çıkartılmış. Düğmeli anahtarın immobilizerini çıkartılan yedek anahtara takmışlar. Yani düğmeli anahtar işe yaramıyordu. İmmobilizerini ben yedek anahtardan söküp düğmeliye taktım. İnternette bir kaç tane anahtarı tanıtma işlemi anlatmışlar onları denedim ama tanıtamadım. Oto-elektrikçiye gittim anahtarda sinyalin olduğunu gördü ne olur ne olmaz pilini değiştirdi yine de olmadı. 150TL'ye yeni anahtar çıkaralım dedi bende şimdilik kalsın dedim. Var mı başına gelen bu olay?
![]() Düğmeye bastığımda ne sinyaller yanıyor ne açıyor ne kapatıyor. Merkezi kilit beyninde bir sorun olabilir mi? Merkezi kilit beyni nerede bulunuyor?
|
|
Peugeot 206 FELINE
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merkezi kilitte birşey yoktur tuşlar sistemi çalıştırmıyordur. pilde yeniyse devredede tusa basınca tamamlansa çalışması lazım
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Orjinalde zaten 1 kumandalı 1 kumandasız anahtar olur. Muhtemelen sizdeki o ikinci kumandalı anahtar başka bir aracın anahtarıdır. Anahtar çalışsa bile frekanslar farklı olduğu için kapıları açmaz. Öyle olsa hırsızlara gün doğardı.
Düzenleyen talip206 - 03 Ocak 2019 Saat 17:31 |
|
![]() |
|
emre1606 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
devre tamamlanıyor ve çıkan sinyalin gücünü otoelektrikçi de ki cihazda gördük
|
|
Peugeot 206 FELINE
|
|
![]() |
|
orjinal dediğiniz gibi zaten. 1 adet yedek çıkartılmış(tuşsuz). o tuşsuz olan anahtara tuşlu olan kumandanın immobilizeri takılmış. ben sadece immobilizeri geri orjinal tuşlu olana taktım. immo ile alakası olmadığını düşünüyorum. orjinal kumanda kodu nedir kumanda da? |
|
Peugeot 206 FELINE
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Kumanda kodu dediğiniz ne bilmiyorum. Ama pil kodu CR2016. Bazen pil kodu farklı olan pil takılınca da kumanda çalışmayabiliyor.
Bir kerede arabanın motor bölümündeki sigortalarının hepsini tek tek çıkarttıp kontrol etmiştim. Sonra akü kutup başını geri takınca kumanda çalışmamıştı. Sonra kontağa taktım kumanda çalışmaya başladı. Siz sigortaları bi kontrol edin bakalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |