![]() |
|
206 km ekranı cizgi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2018 Saat 18:57 |
arkadaslar kontagı sonuna kadar cevırdımde ekranda cıkan 000000 yazılarının yerıne bır tane 0 ve cızgı cıktı bunu neden yapar arza lambası vb hıcbır sorun yok araçta suan lastiklerini yeni değiştirdim ara sıra böyle cizgi oluyordu gidiyordu ama bunun neden oldunu merak edıyorum https://i.hizliresim.com/AD6NQv.jpg
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O yağ göstergesi. Yag çok az kalmış gösteriyor. Ama bazen kafası karisabiliyor.
Yağ çubuğunu çekip gözle kontrol edin. Yağ gercekten eksik ise dikkat edin. Yag tamsa sıkıntı yok bazen kafası karisabiliyor yada yokuş yukarı park edince eksik gösterebiliyor.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
+1 aynen katılıyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Kysr038 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Bir de yağ filtresinin orayı kontrol edin yağ kaçağı var mı diye.
İyi sıkılmamış olabilir, yan sanayi filtreden dolayı yağ kaçağı yapıyor olabilir. Ya da filtrenin etrafındaki lastik conta yıpranmış olabilir vb. Aracı parkettikten sonra oranın altına temiz bir karton yerleştirerek de uzun sürelerde kaçırıp kaçırmadığını anlayabilirsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |