![]() |
|
PARK SENSÖR GÖZÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
disocerydeli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı disocerydeli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2018 Saat 15:31 |
Araçtaki park sensörlerini tamponu sökmeden değiştirmem mümkün mü ?
|
|
![]() |
|
disocerydeli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı disocerydeli
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARaç307 2006 model 2 göz bozuk onları yenisiyle değiştirmek istiyorum yardım...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamponu sökmeden zor olacaktır hocam. tampon sökümü ilgili konumuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
bendede park sensörü arızası verdi bilgisayara bağlattım sol dış ve sol iç sensör arızalı denildi sensörün tanesi 560 tl olunca bende ebaydan sipariş ettim tanesi 20 dolar orjinal gelmesini bekliyorum tampon sökümü paylaşılmış çok işime yarıcak . Bu arada Dıştaki sensörler tampon sökülmeden alttan ulaşım mevcut içtekiler için tampon sökülmesi lazım . Sizde hangi gözler arızalı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı disocerydeli
Bende benzer şekilde temin ettim sol dış sağ iç
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
sizde benim gibi mecburen tamponu söküceniz , tamponu sökmüşken 307'lerin kronik sorunu olan havalandırmadan su alma meselesinide silikonlayarak halledin . Bende az olmak kaydıyla 3 yıldır su girmesi mevcut tamponu sök tak yapmamak için bez koyarak hallediyordum sensörün bozulması vesile oldu onuda halledicem sökülmüşken. Şimdiden kolay gelsin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı disocerydeli
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim uygulamaya çalışıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |