![]() |
|
307SW ABS ve ESP arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahinsenturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahinsenturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2018 Saat 12:00 |
Merhaba
forum sitesinde tam olarak bulamadım ama benim peugeot 307sw aracımda 1 haftadır ABS ve ESP ışıkları yanıyor bir ara söndü tekrar yandı. bilgisayara soktuk sağ ön tekerden hata veriyormuş.Elektrikçiye göstermemiz söylediler. 1- Bu gibi arızalara elektrikçiler mi bakıyor çünkü tekeri vs sökmesi gerekecekmiş. 2-Sorun sizce nerden kaynaklanıyor olabilir, daha önce bu sorunu yaşayan tecrübelerini paylaşabilir mi? 3-İstanbul anadolu yakası ve civarında önerebileceğiniz tamirci var mıdır? Şimdiden Teşekkürler. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1-bu gibi arızalara elektrikçilerde bakabilir ama bir peugeot ustası ise eliyele koymuş gibi bulması lazım.
2-sorunun bir kaç sebebi olabilir. abs sensörü arızalı olabilir. sensör arasına kirlenmiş yada çizilmiş olabilir. ön teker rulmanı ömrünü tamamlıyor olabilir. abs sensör soketinde oksitlenme olabilir. 3- istanbullu üyelerimiz usta konusunda tavsiyede bulanacaklardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sahinsenturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahinsenturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün peugeot özel servise gittim. kabloyu değiştirdiler sorun çözüldü. işçilik + kablo 300,00TL
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
probleminizin çözüldüğüne sevindim hocam. bununla geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |