![]() |
|
partner adventure teyp aux |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakim_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakim_bey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2018 Saat 02:11 |
beyler sa herkese benim partner adventure 2012 model fakat aracımda aux takmak istiyorum ama soyle bi sıkıntı var aracımın orjinalligni bozmak istemiyorum teypim ise clarion PU-2859A RD3 ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
as şöyle bir ürün alabilirsin
|
|
![]() |
|
Dogan kucukarslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2018 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogan kucukarslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasin onerdigi 400 tl cok para ben yaptirdim 2005 307 on numara oldu teyibin arkasindan vitesin altindan el freninin altina montas yapti beli bile olmuyor maliyet 150 tl izmirdeysen yardimci olayim
|
|
![]() |
|
hakim_bey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakim_bey
![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef hocam istanbul nasıl yaptını anlatırsan sevinirim..
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |