![]() |
|
krank sensörünü değiştirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umut1001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2018 Saat 23:06 |
Teşekkürler.İmmo, kontak anahtarın giriş yerinde halka şeklinde siyah birşey.
Şöyle birşey O halkadan sanırım okuyor.o halkada konnektör.Sanırım orası oksitleniyor.Açıp yaparsam resim atarım.Usta geldi bunun şurası değişecek yok burası değişecek alıp götürcez arabayı sen para biriktir vs.Ben dedim yok ben hallederim.Kendi kendimiz usta olduk.
Düzenleyen umut1001 - 26 Aralık 2018 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun immo anteni dediğiniz şey nerede bulunuyor. Normal radyo anteninin olduğu yerde mi. Çözüme ulaşınca detaylı bilgi ve fotoğraf eklerseniz seviniriz.
|
|
![]() |
|
umut1001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
evet arkadaşlar.Aracı çalıştırdım.Araç anahtarı okuyamıyor.5-6 kere kapıyı aç kapa yaptıktan sonra immoyu okuyabiliyor ve çalışıyor.Boşuna aracı çekiciye yükleyecektim.Çok şükür.
|
|
![]() |
|
Slm.Sanırım sorun immo anteninden kaynaklanıyor.Yağmur yağdığında üst taraftan su alıyordu(radyo anteni girişinden) Ve arabanın içi buhar oluyordu.Birisi foruma immo anteni soketleri içerdeki buhardan dolayı oksitleniyor ve araç çalışmıyor yazmış.Yarın onu temizlemeyi deneyeceğim.Önce wd40 ile oksiti alıp daha sonra balata spreyi ile yağı temizleyeceğim.
kontak yarı çevrili iken kapıyı açtığımda bip sesi gelmiyordu.Bu da immo sorununu gösteriyormuş.(anahtarı okuyamıyor) |
|
![]() |
|
Hocam peugeot 206 larda krank sensörü arızalanınca bilgisayarda gözükmüyor malesef.Daha sonra değişmeyen parça kalmıyor.
|
|
![]() |
|
Slm.Benzin pompasının bağlantısını söktüm.Ufak bir akü ile bağladım.Benzin pompalıyor gayet güçlü bir şekilde.Benzin pompası arızasını eledim.Bir ihtimalle pompa rölesinden olabilir.Benzin pompası rölesini bulamadım.Nerede acaba? Ecunun altınada diyorlar fakat göremedim.Ecuyu da yerinden sökmedim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
selam en güzeli bu aracı bir bilgisayara bağlamak tam olarak niye çalışmıyor diye düşünüldüğü zaman çok alternatif var civatanında bir sıkıntısı olmaz yeterki tam tutsun
|
|
![]() |
|
Slm.2008 model 206 otomatik aracım ara ara marş basıyor ama çalışmıyordu.Ertesi gün denediğimde çalışıyordu.Şimdi hiç çalıştıramıyorum.Bi tanıdık usta geldi benzin pompasından olabilir dedi ama bence sorun krank sensöründe.
Sensör daha önce de değişmiş.Değiştiren adam alyan civata yerine gitmiş normal civata takmış.Ülkemizde o kadar çok işgüzar insan var ki.Sensöre erişmek zor.Uzatma anahtar ile 10mm lokma takmaya calışıyorum fakat orjinali altıgen civata olmadığı için lokma yuvaya oturmuyor.Ne yapabilirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |