![]() |
|
silecek suyu donmasi acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilter81 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2018 Saat 22:36 |
arkadaslar merhaba 308 silecek suyu dondu 2 hafta once . antifiriz cam suyu koymayi unutmustum. uzerien 2 litre antifiriz su koymama ragmen +8-9 derece havalarda bile çozulmedi.ne yapmam lazim.silecek motorundan hic ses gelmiyor bozulmus olabilirmi. yada motorun donma ihtimali varmi. hortumlar donmus olabilirmi. ne yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
su fiskiyesinin uclarinada bak kaputu ac alttaki hortumlara bak onlarda donmusmu hic ses gelmiyorsa birde sigortasini bulup onada bakman lazim daha iyi bilen birileri yazar
|
|
![]() |
|
ilter81 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam dir yarın bi ugrasıcam. cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
en güzel kontrol kaputu aç keçenin altında fıskıye hortumu cıkartıp bas kola su gidiyormu diye sonra diğer aşamalara geçersin
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce cam suyu motoru çalışıyormu ona bak çalışıyorsa benim yazdıklarımı uygulaya bilirsin tabi elin yatkınsa 308 kullanmadım ama sanırım307 lerle hemen hemen aynıdır . sağ ön tekeri sola çevir davlumbazını ön çamurluk tarafından sök söktüğün aradan bak cam suyu motorunu göreceksin çekince yerinden çıkar plastik contası var çıktığı yerde takacağın zaman önce contayı tak sonra motoru takarsın neyse bir elektrik bağlantı soketi ikide silecek çıkışı hortumları var çıkartmadan önce hangi hortumu nereden çıkardığına dikkat et takarken doğru tak neyse elimize çam suyu motorunu alalım hortumlar tıkalımı açıkmı diye üfle muhtemelen açıktır. tıkalı değildir.Tıkalı olan yer muhtemelen hortumların iki bağlantı çıkışı olan mekanizma dır içi kil çamur olunca işlev görmüyor onu motordan dikkatlice cekip söktükten sonra tekrar o küçük plastik mekanizmayı yani hortum çıkışlarının o küçük plastik mekanizmasınıda sökmelisin içinde bağımsız hareket eden tıpa var zaten sökebilirsen çamuru pisliği görürsün temizleyip sonra tekrar yerine takarsın zahmetli iş ama benim gibi şehre uzak 5 .000 nüfuslu ilçede yaşarsan her işi kendin yapmak zorunda oluyoruz
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
kardes receteyi vermissin ama ben onu yaprsam.muhtemelen toplayamam geri cok becerebilirmiyim bilmiyorum. tesekkur edrrim yinede cok som ihtimal deneyecem
|
|
![]() |
|
arkadaslar yardimlarıniz icin tekrarcm tesekkurler.su donunca sikecek motoru zarar gormesin diye sigortasi atmis. degisince sorun çözuldü
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
probleminizin çözüldüğüne sevindim hocam.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |