![]() |
|
Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2018 Saat 09:21 |
benimde 1.4 feline lpg +benzin
3.49 a alıyorum lpg yi 209.5km yi 66.10 krs a gidiyorum ortalama 31,5 32 krs a denk geliyor buna 10 krs da araba calıstıgında gitse 42 krs falandır
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hem sert kullanayım hem de yakmasın diye bir şey yok biliyorsunuz
![]() Bu arada değerler normal. Benzinde 7-7.5 litre yakıyorum ben. 9 litre gaz ile 100 km güzel değer bu şartlarda.
|
|
![]() |
|
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Biraz sert kullanıyorum üstelik aracımda regülator arızası dolasıyla radyotor suyuna lpg karışması oldugu halde yarın yaptırcam inşallah bundan önce 320 km görüyordum bana biraz yüksek geliyor lpg 3 tl den hesaplayınca 23 kuruşlara inebileceğim mi bakalım
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normal sayılır.
|
|
![]() |
|
Aykutemre92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aykutemre92
Arkadaşlar malum kış ayına girdik aracım 1.4 75hp brc marka lpg kiti var kış lastikleri ile birlikte 27litre lpg ile 300 km yol gidiyorum buda 28 kuruşlara denk geliyor sizdeki durumlar nedir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |