![]() |
|
Hava akismetre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sfacbn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2018 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2018 Saat 11:31 |
araçta lpg var hava filtresi yeni gaz kelebeği ve rolanti motoruna hic bakilmadi benzinde sorunsuz hem ve su son 2 ayda tam 7 kere gaz ayarlattim ha bide sıralı değil düz takmislar ayari suan cok iyi ama eskisi değil yakit
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz kelebeği etkenlerden biri kardeşim. birde araçta lpg varmı ? lpg yoksa kontrol edeceğin yerler
1-hava filteresi 2-benzin filtresi 3-gaz kelebeği 4-ronalti motoru (dalgalanma nedene) 5-benzin enjektörleri 6-baskı balata en son
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sfacbn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2018 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Teşekkür ederim peki yakiti eski haline getirmek için başka tavsiyeniz varmi hem çekiş düştü hemde yakit artti
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hocam hava akış metre dizel araçlarda olur. sizin aracınıza gaz kelbeği ve rolanti motoruna bakın
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hayırlı günler aracım 106 97 xr bu aralar yakit iki katına çıktı rolanti dalgalanmaya başladı akismetreyi temizlememi onerdiler ama ben aracimda akismetre göremedim bu modellerde yokmu yoksa sökülmüşmu ve ben bu durumdan nasil kurtulurum biraz bilgi verirseniz sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |