![]() |
|
307 Mapa baskı balata kullanan oldu mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mt.yazar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2018 Saat 23:29 |
Öncelikle herkese merhabalar. Aracım 2003 model 307 benzinli manuel baskı balata yaptırmam lazım ama malumunuz bu dönemde orjinal parçalar müthiş zamlandı. Yerli üretim olan mapa marka baskı balata fiyatı 210 tl orjinali 490 tl sorum şu ki daha önce mapa baskı balata taktıran oldu mu ? oldu ise ürün kalitesi nasıl silkeleme falan yapar mı? teşekkür ederim.
|
|
307 1.6 xr manuel 2003 model
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mapa marka taktırmadım. Ama önüme sunulan seçenekler arasında vardı.
ustam valeo takmayı önerdi. mapayı tofaşlara takıyoruz randıman alamazsın demişti. bende valeo taktırmıştım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal takdır kafan rahat olsun. orjinal - valeo arasındaki farkda orjinal valeo ya göre biraz daha yumuşak yoksa orjinalide genelde valeo üretiyor.
|
|
![]() |
|
mt.yazar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar en iyisi orjinal taktırmak yaptığım araştırmalar hep olumsuz yönde orijinal dışındakiler için.
|
|
307 1.6 xr manuel 2003 model
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
250 liraydı 500 mü olmuş. maşallah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |