SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Depolution sytstem faulty. Egr iptali.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Omer10 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Omer10 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Depolution sytstem faulty. Egr iptali.
    Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2018 Saat 21:40
Arkadaslar merhaba. Aranizda yeniyim 3 aylik 407 kullanicisiyim. Benim sorunum abi hizlanmalarda siyah duman coklugu. Malum egr buyuk ihtimalle sorun.  Bazen Motor ariza isigi yaniyor ve depolution system fault arizasi veriyor. Genelde gaza yuklenip ani hizlanmalarda bu olay oluyor. Sonra kendi kendine sonuyor. Yani egr sorun. Iptal ettirmeyi dusunuyorum yazilimla. Elektrikci bi arkadas yazilim maliyeti 600 ve 200 de  kendisi icin istedi. Sizce iptal mi ettirmeliyim yoksa yenisini mi takmaliyim. Karar veremedim. Tecrube edinmis arkadas varsa bilgilerinden faydalanmak isterim. Internette herkes ayri kafada. Memnun olan da var hic bulasma diyende :)). Iyi aksamlar.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
207gtrc Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 207gtrc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2018 Saat 15:22
Egr iptali 250 -300 lirayı geçmez. 1.6 Hdilar için hadi mekanik iptal içinde 100 alsın
taş çatlasın 400 lira. verilen fiyatlar afaki.
Yukarı Dön
whisky Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı whisky Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2018 Saat 16:46
800 lira çok para yazılım ve iptal için. yenisini alırsın bence o paraya yan sanayi bile olsa.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.