![]() |
|
206 stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2018 Konum: ankara/mamak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2018 Saat 13:57 |
foruma yeni üye oldum hatalarım için özür dilerim
konu açmadan önce araştırdım bu konu hakkında cok yazı okudum konular benzer ama tam olarak benim hatamın aynısını göremedim aracım 206 hdi 2006 model geçen sene kışı stop ede ede geçirdik yok enjeksiyonlar bozuk yok depo kirli çözümü bulamadılar bende para harcamaktan sıkıldım ![]() ![]() aracım sadece kışın havalar soğukken yapıyor yolda seyir halindeyken problem yok vitesi 2 den 3 attım yada 3-4 atarken ayağımı debriyaj kaldırıp gaza bastığımda sanki mazot akmıyor gibi stop ediyor araba ısınınca problem ortadan kalıyor ve sadece kışın gece ayazı yediği zaman bu problem oluşuyor cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim varsa bir hatam acemiliğime verin
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracın hava yapmasından kaynaklı olur hiç arıza kodu düşmedimi araç. büyük ihtimal elektriksel bir problem gibi hocam krank mili sensörü değiştirildimi ve soket voltajlları kontrol edilmesi gerekiyor bence.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
chaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2018 Konum: ankara/mamak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
stop ettiğinde motor arza ışığı yanıyor ama ben işten dolayı servise götüremiyorum akşam eve geçiyorum ertesi gün ışık otomatık sönüyor ve arzayı devamlı yapmıyor.
sadece gece cok soğuk olduğu zamanlar derece olarak 0 altına düştüğünde yazın ıse bi kere bile bu hatayı yapmıyor kışında nadiren karşılaşıyorum bu cumartesi götüreyim ama saçma saçma kodlar veriyor 2-3 tane tamircide sildim hatayı, bi daha düşerse değiştiririz demişti ama artık korkudan gidemiyorum enjeksiyonlara 800 tl verdikten sonra tamirciye gitmeye korkar oldum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
senin sorun muhtmel elektriksel birşey hocam leyimler soğukta sertleştiği için anlık kesinti oluyor muhtemelen buda aracın stop etmesine neden oluyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Cevabın için çok teşekkür ederim bide elektirikçiye göstereyim aracı
|
|
![]() |
|
oto elektrikçiden ziyada elektronikçiye gösterirsen daha olur kardeşim
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
Bu gün tamirciye bırakıcam cihaza bağlıcaklar ilk kez yolda giderken uyarı vermeye başladı 3 defa bip sesine benzer ses verdi ve bunu 2-3 kez yaptı ama hiç bir şekilde stop etmedi ve motor arza ışığı yanmadı
Sonuçlar buraya yazarım Bide benim turbomda da sıkıntı var acaba ondanda bu sıkıntıyı verirmi sanki hava kaçırır gibi bi ses veriyor ve araç devrini almadığında gaza yüklenirsem duman atıyor siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |