![]() |
|
206 Digital gösterge arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Darkevo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2018 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darkevo206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2018 Saat 09:54 |
Beyler, devir saati çalışmıyor diye içini açmıştım. Yaptım fakat Digital göstergenin filmi yerinden çıktı. Filmi tekrar aynı kısma değdiriyorum Fakat görüntü gelmiyor. Sanayide bir beyinciye gittim tamiri olmaz yeni gösterge paneli alman gerek dedi. Bu konuda ne yapmam gerek hiç başınıza geldi mi?
|
|
![]() |
|
bilo131 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2018 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracımda Bilgi ekranında silik kısımlar vardı. Komple ekranı değiştirmek 300 tl civarındaydı. AliExpress ten sizin bahsettiğiniz gibi uygun olan şerit kabloyu sipariş ettim gelmesini bekliyorum Halen daha. Sizin araçtaki o bahsettiğiniz şerit nasıl bişey tam hatırlayamadım ama resim atarsanız uykun şerit kabloyu sipariş edebilirsiniz. Türkiye’de satışı Yok bu illet kabloların.
Bu benim sipariş ettiğim kablo. ![]() Sizin bahsettiğiniz tahminim böyle birşey. Üzerinde kaç veri yolu olduğunu yazarsanız uydurma bir kablo bile olabilir. ![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
arkdaşımzın dediği hocam aliexpreste mevcut bu flimden
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Darkevo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2018 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darkevo206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ikinci resimdeki filmden sipariş etsem olur mu acaba? Çünkü iki taraftan da koptu ekrana öyle yapıştırsam görüntü gelir mi?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
fiyatı çok pahalı deil bence denemekte fayda görüntü gelecektir muhtemelen çünkü flim kopmadan önce bir sıkıntı yoktu sanırım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darkevo206
Kesinlikle yoktu hocam dediğiniz gibi ya olursa
![]() |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Ben daha önce 2 3defa söküp taktım. Burdaki kilit nokta o filmi geri takarken milimi milimine yerine takmak. Üzerindeki şerit kısımlar iletken yerler. O iletken yerleri tam yerine takmak ve karşılık gelen yere temasını sağlamak gerekiyor. Birkaç deneme ile yapabilirsiniz. Koptu demissiniz ama yapıştığı yerden mi ayrıldı yoksa gerçekten koptu mu
Düzenleyen talip206 - 30 Ekim 2018 Saat 23:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Darkevo206
komple koptu iki taraflı hocam. Korktuğum kısım ekranda iletken karşılığı olmamasına rağmen nasıl denk getireceğim. Yani dijital üzerinde belirgin bir karşılık göremedim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |