![]() |
|
206 CC Tavan açılma sorunu ve Ön cam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nihatzntp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nihatzntp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2018 Saat 20:41 |
Arkadaşlar merhaba. Forumunuza yeni katıldım. Dün 2002 model 206 CC aldım. Bazı giderilmesi gereken sorunları var.
-Tavan otomatiği çalışmıyor. Düğmeye basınca hidrolik motorlardan ses geliyor ancak tavan manüel dışında açılıp kapanmıyor. İzmir'de ya da yoksa başka bir şehirde tavanın ustası var mıdır? -Ön cam çatlak, internette satılık cam bulamadım. 206 normal kasaların camı uyar mı? Uymazsa ön cam nereden temin edebilirim? -Komple fitilleri yenilemek istiyorum. Bununla ilgili de nereden fiyat alabilirim? Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin. aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı tavsiye ederim. tavan problemi zamanla bu tip araçların bir çogunun başına gelen bir sıkıntı ve açılmamasının bir çok nedeni olabilir hidrolik motor çalışır ama pistonlar kaçırır , tavan sistemi için 10-15 tane tam hatırlamıyurum swichler var bunlardan bir kaçı arızalı olabilir. vs. iyi bir usta bulma şart . ön cam için peugeot yedek parçacılara şaseden sorgulatmak lazım camlar aynımı yoksa farklımı ona göre hareket etmek lazım ama büyük ihtimal aynı deildir diye düşünüyorum. Eğer aynı deilse stoklar bulunması zordur sipariş verilmesi gerekebilir. Yada oto camcıları dolaşıp yan sanayı araştırılabilir. Fittiler içinde şaseden sorgulatman lazım biraz fiyatları yüksek gelebilir orjinallerin 206 cc için bazı parçaların yan sanayisini bulmak zor olacaktır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |