![]() |
|
Akü Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2018 Saat 20:39 |
arkadaslar merhabalar ,
60 lık aküm var bittiğini düsünmeye başladım. sabahları zor alıyor marşı sanki bitecek gibi sonradan basıyor akü hani şarj dinamosundan mı diye düsündüm 13.8 v şarj dinamosu aküyü şarj ediyor bi de su var aracda ses sistemini actıgımda ekranlar sönüp kendine geliyor bas vurdukca sinyal verdikce yol bilgisayarının ısıklarının kısılıp acıldıgını gördüm buna 72 lik akü mü almalıyım gene aynısından 60 lık mı alayım sizce
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
60 lık yerine 72 ligi oturtabiliyoruz demi sıkıntı olmuyor onda ?
|
|
![]() |
|
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
dostum 72lik taktirdim, kafam rahat, ve piyasaya gore %30 daha ucuza takan bir yerde kuaforumun tavsiyesiyle taktirdik, istanbuldaysan yaz bana, kuafore sorup ogreniriz acik adresi, avrupa yakasi.
|
|
![]() |
|
anladım hocam yerine oturuyo ama dimi bi sıkıntı olmuyo 72 lik de
|
|
![]() |
|
acabuco ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
hicbir sıkınti olmadi benim, 2005 model duz vites 206.
|
|
![]() |
|
adresi de buldum, bakirkoy kosuyolu caddesi, ozaklar, ozkan ticaret, gitmeden mutlaka telefon acip fiyat sorun, ben 2016 ya da 2017 de taktirdim cok uygundu, su an ki fiyatlari arastirip ona gore bilgi alin.
|
|
![]() |
|
bu gun servise gittim dedi ki akün iyi elektrik aksamında sıkıntı vardır baska ne türlü bi sorun olabilir ki sarj dinamosu ve akü de sıkıntı yok diyor peki neden rolantide farlar acıkken kırpıyor bırakıyor bas vurdukca bi sacma geldi alsam mıki dedim 72 lik aküyü bi faydası olmazsa da yalan olacak bosa 280 tl vericem
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |