![]() |
|
Arka Fren Sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2018 Saat 09:16 |
|
öncelikle merhabalar arkadaslar bi çözüm bulamadıgım için size sormak istedim bi de bu konuyu
geçen ay söyle bi sıkıntım var arac 20 30 la giderken arka kampanalardan ince ses gelmeye basladı frene ufak dokununca ses gidiyor el frenini indirip kaldırdıkca o ses geliyor sürekli indir kaldır yapınca belli müddet snra ses kesiliyor gittim tamirciye arka kampanaları actı ilk defa acıldıgını söyledi orjinaliymiş cıkardık kampanaları gittim arka balata aldım valeo marka herşeyi yaptık ses kesildi 2 3 gün geçti gene aynı sesi cıkardı gene gittim kampanalara vuruyoruz toz cıkıyor toz cıktıktan sonra sesi kesiyor.bunun sebebi tozdan mı bi arkadasım daha var 206 mesela onda yapmıyor fren mi tam salmıyor ya da fren telinde mi sıkıntı var ? ya da fren merkezini mi değiştirmem gerekiyor bunu çözemedim bi türlü bi yardımcı olabilir misiniz ? bu konu da
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fren merkezler tam bırakmıyor olabilir kardeşim bu ses balata tozundan olur genelde bendede hiç ses yapmadı
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
|
nasıl bi yol izlemeliyim bunda hocam balata tozu sürekli yapıcak mı bu sekilde bilemedim ki eskiden yoktu ya da ben farketmiyordum yeni yeni olmaya başladı
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
aslında kampanayı söküp tornalatmak lazım uzun süre arka baltalar değişmediği için çizmişte olabilir oda yeni balata takınca balatayı çabuk aşındırdığı için toz miktarı çok olacaktır buda sese sebep olur.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
Torna yaptırın düzelir. Zamanla fatura yapıyor. Kampana lar da değişmediyse değişsin sorun kalmaz.
|
||
![]() |
||
|
cıkardıgımızda torna yaptırıp gelmişti. yenilerini öyle takmıştık başka bi şey kalmıyor o zaman kampana mı almam gerekecek
|
||
![]() |
||
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
|
Evet kampanaları değiştirin ben valeo kullanıyorum sorun çıkarmıyor. Ortalama 3 ön fren değisikinde arka kampana değişimi yapılıyor |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |