![]() |
|
2.Viteste Yıgılma (Gaz yememe) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2009 Saat 04:34 |
Benim aracın aküsü bitti bi süre kutup baslarını söktüm ve öyle kaldı ve doğal olarak bakım a kalan klometre sayacı sıfırlandı filan.Ama sorunum bu değil bu akü değişimi sonrasında araba ara sıra 2.viteste gaz yeme meye basladı.Benim aklıma avans ayarında problem varmıs gibi geldi sizce problem nerede olabilir düşündüğüm gibi avasayarından olabilirmi (Akü değişince beyin sıfırlanmıs olma ihtimali) Gerci bu hafta bakıma gidicem ama burada cevap bulursak en azından problem yasayan diğer kullanıcılarımıza buradaki bilgiler referans olur Teşekkürler (Peugeot 106 Quicksilver) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 quık kullanan arkadaslarımız yadımcı olacaktır sorununa.. fakat hava fıltresı kırlenmıs olabılır dıye dusunuyorum ben
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ecu lu araçta avans ayarı olmaz.. kalıcı ayarlar rom üzerinde saklandığından aküyü sökmekle ecu bilgisi silinmez.. Bence akünün sökülmesi ve arızanın oluşmasının aynı anda olması tamamen bir rastlantı..
Öncelikle hava filtresi değişimi ve gaz kelebeği temizliği yapılması gerekir. aşağıdaki makaleyi inceleyebilirsin:
daha sonra buji ve buji kablosu kontrol edilmeli..
![]() |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Haşim abiye katılıyorum
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
bende buji buji kablolarından olduğunu düşünüyorum
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Cevaplarınız için çok teşekkürler bu hafta içerisinde bakım a gittiğimde tavsiyeleriniz doğrultusunda kontroller yaptıracgım ve sonucları acıklıycam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Yardımlarınız için teşekkürler.Boğaz kelebeğindeki rolantiyi ayarlayan bir aygıt varmıs onda problem varmıs sorun simdilik halloldu gibi gelismeleri aktarıcam
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sorunun halledılmesı guzel.. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
rolanti valfi yada diğer adıyla regulator..
|
|
![]() |
|
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
sorun çözüldüğüne sevindim |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Öncelikle sorununun çözüldüğüne sevindim. Benim araçda da (2004 206 X-line) aynı sıkıntı çıkmıştı, yani 2 viteste araç toplamıyor yığılıyordu. Manifold basınç sensörü arızalanmış. 25-30 YTL vermiştim. Parça değiştikten sonra aracın performansı bütün viteslerde artmış ve yakıtı da azalmıştı.
Düzenleyen Talip_019 - 02 Haziran 2009 Saat 15:12 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |