![]() |
|
Peugeot Turkey Yenileniyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2009 Saat 23:37 |
|
Peugeot Turkey Forumları , internet sitesi ve Peugeot Turkey Yönetim Kadrosuda dahil olarak yenilenme aşamasına girmiştir.
Sitemizde görmek istediğiniz ekstra özellikler ve bölümler varsa bu başlık altında bizlere bildirirseniz, uygun ve yararlı görüldüğü takdirde elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız.
Herşer daha kalite , bilgi dolu ve sıcak bir platform oluşturabilmek içindir.
Düzenleyen GökhaN - 22 Kasım 2012 Saat 10:09 |
||
![]() |
||
cagri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ayın aracı uygulaması sitenin çekiciliğini artırabilir...
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
ayın aracı guzel bı olay gercekten secılmelı
ayrıca bu hafta aracına kım ne yaptı bolumude guzel olabılır hem parca fıyatları ogrenılır hemde sıtenın kalıtesını artırır dıye dusunuyorum bence faydalı olcak
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
tap 15 lıstesı tap 10 olarak deıstırılebılır . ve ufaltıpıl yanlarına en cok mesajı kım atmıs en yenı uyeler dıye de eklene bılır..
|
||
![]() |
||
|
nerdeyse 1 yıldır uyeyim ama hala yeni tunner yazıyor ..ama 2,3 aylık uyelerde ise deneyimli üye bu bence değişmeli..bence mesaja gore değil tarihe gore yazmalı eskı yeni..
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eray, yıldız işi bu aralar sakat.. Malum ergenekon falan..
![]() |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
Haşim süpersin :)
aklımızda top cars dıye bır bolum yapma planı var bellı bır aracın vıdeo ve resımlerı donecek 2-3 ay boyunca
ayın aracını secmek ıcın bıraz erken
|
||
![]() |
||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|
mırak ılk ayın aracı senın araba :D:D:D aradım senı dun ama acmadın telefonunu mevzu belli :D:D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Ayın aracı olayı
|
||
![]() |
||
|
ılk arac sızce kımın olmalı :D
|
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
|
Senin
![]() |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
dedıgım gıbı ayın aracını yapmak ıcın daha erken arkadaslar top cars olarak bı vıdeo cekerız o arac 2-3 ay sitede döner. vakit geçtikce ayın aracını yapma fırsatımız olur
|
||
![]() |
||
|
katılıyorum .. fakat bunun ıcınde çok ıı bır vıdeo nakınası almak gerek guzel bı alt yapı çalışması yapmamız gerek..
|
||
![]() |
||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|
bide bu nicklerimizi kullanmasak gercek isim ve soyadlarımızla foruma girsek kimin kim oldugunu görsek daha iyi olmazmı mesela emquazarre degilde emre akın gibi
![]() |
||
![]() |
||
|
vıdeo makınası bulmak kolay ısın zor yanı kurgu vıdeoyu cekmekte kolay ancak kurguyu yapmak gercekten kabılıyet ısteyen bı ıs |
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
![]() |
||
jackal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
benım en buyu kderdım bazen konulara bakaken o konuya mesaj atmışmıydım onceden atmamışmıydım :(
|
||
![]() |
||
|
Proje aşamasındaki makinalar diye bi topic olabilir yapılan işlemler tek tek resimlerle anlatılırsa herkez öğreniceni daha ii kapar diye düşünüyorum birde doğum günü kutlaması topiği göremedim varsa kus bakmayın sıcak bi ortam için herkez hatırlanmalı...Saygılar |
||
![]() |
||
|
tek tek resımler ıle anlatımı Nasıl Yapılır bölumumuz de yapıyoruz .. yanı dedıgınız bolumumuz var ..
dogun gunu kutlamaları ıcınde muhabbet bolumune konu acıyoruz..
fikrinizi paylastıgınız ıcın tsk ederiz..
saygılar Düzenleyen EmRaH - 14 Ocak 2009 Saat 13:12 |
||
![]() |
||
|
arkadas iyi bi yere değinmiş bazen karışıklık oluyo forumda bunun için bişey yapılabilir. yoksa sitemiz zaten 10 numara değişiklik olsada olmasada burdayım ben:)
|
||
![]() |
||
|
bide şu var. herkezin forumda gerçek resmini ve ismini kullanması yeni üyelerin birbirini rahat tanıması açısından daha iyi olcaktır. saygılarımla
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |