Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot Turkey Yenileniyor.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=4714
Tarih: 30 Temmuz 2025 Saat 01:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot Turkey Yenileniyor.
Mesajı Yazan: GökhaN
Konu: Peugeot Turkey Yenileniyor.
Mesaj Tarihi: 11 Ocak 2009 Saat 23:37
Peugeot Turkey Forumları , internet sitesi ve Peugeot Turkey Yönetim Kadrosuda dahil olarak yenilenme aşamasına girmiştir.

Sitemizde görmek istediğiniz ekstra özellikler ve bölümler varsa bu başlık altında bizlere bildirirseniz, uygun ve yararlı görüldüğü takdirde elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız.

Herşer daha kalite , bilgi dolu ve sıcak bir platform oluşturabilmek içindir.

22.11.2012 itibariyle çalışmalara tekrar başlanmıştır.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Cevaplar:
Mesajı Yazan: cagri
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 00:17
ayın aracı uygulaması sitenin çekiciliğini artırabilir...

Mesajı Yazan: kann87
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 01:24
ayın aracı guzel bı olay gercekten secılmelı

ayrıca bu hafta aracına kım ne yaptı bolumude guzel olabılır hem parca fıyatları ogrenılır hemde sıtenın kalıtesını artırır dıye dusunuyorum bence faydalı olcak

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 07:58
tap 15 lıstesı tap 10 olarak deıstırılebılır . ve ufaltıpıl yanlarına en cok mesajı kım atmıs en yenı uyeler dıye de eklene bılır..

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 09:29
nerdeyse 1 yıldır uyeyim ama hala yeni tunner yazıyor ..ama 2,3 aylık uyelerde ise deneyimli üye bu bence değişmeli..bence mesaja gore değil tarihe gore yazmalı eskı yeni..

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 09:45
Orjinalini yazan: eray_akar eray_akar Yazdı:

nerdeyse 1 yıldır uyeyim ama hala yeni tunner yazıyor ..ama 2,3 aylık uyelerde ise deneyimli üye bu bence değişmeli..bence mesaja gore değil tarihe gore yazmalı eskı yeni..

Eray, yıldız işi bu aralar sakat.. Malum ergenekon falan.. Big%20smile

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 09:58
Haşim süpersin :)
aklımızda top cars dıye bır bolum yapma planı var bellı bır aracın vıdeo ve resımlerı donecek 2-3 ay boyunca
ayın aracını secmek ıcın bıraz erken

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 10:01
mırak ılk ayın aracı senın araba :D:D:D aradım senı dun ama acmadın telefonunu mevzu belli :D:D

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 11:10
Ayın aracı olayı

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 11:32
ılk arac sızce kımın olmalı :D

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 11:49
Orjinalini yazan: kann87 kann87 Yazdı:

ılk arac sızce kımın olmalı :D

SeninBig%20smile

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 11:52
dedıgım gıbı ayın aracını yapmak ıcın daha erken arkadaslar top cars olarak bı vıdeo cekerız o arac 2-3 ay sitede döner. vakit geçtikce ayın aracını yapma fırsatımız olur

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 11:57
Orjinalini yazan: Mirak Mirak Yazdı:

dedıgım gıbı ayın aracını yapmak ıcın daha erken arkadaslar top cars olarak bı vıdeo cekerız o arac 2-3 ay sitede döner. vakit geçtikce ayın aracını yapma fırsatımız olur

katılıyorum .. fakat bunun ıcınde çok ıı bır vıdeo nakınası almak gerek guzel bı alt yapı çalışması yapmamız gerek..

Mesajı Yazan: EMRE
Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 12:27
bide bu nicklerimizi kullanmasak gercek isim ve soyadlarımızla foruma girsek kimin kim oldugunu görsek daha iyi olmazmı mesela emquazarre degilde emre akın gibi Smile

Mesaj Tarihi: 12 Ocak 2009 Saat 12:38
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

Orjinalini yazan: Mirak Mirak Yazdı:

katılıyorum .. fakat bunun ıcınde çok ıı bır vıdeo nakınası almak gerek guzel bı alt yapı çalışması yapmamız gerek..

vıdeo makınası bulmak kolay ısın zor yanı kurgu vıdeoyu cekmekte kolay ancak kurguyu yapmak gercekten kabılıyet ısteyen bı ıs

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: jackal
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 11:35
benım en buyu kderdım bazen konulara bakaken o konuya mesaj atmışmıydım onceden atmamışmıydım :(

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 13:09

Proje aşamasındaki makinalar diye bi topic olabilir yapılan işlemler tek tek resimlerle anlatılırsa herkez öğreniceni daha ii kapar diye düşünüyorum birde doğum günü kutlaması topiği göremedim varsa kus bakmayın sıcak bi ortam için herkez hatırlanmalı...Saygılar

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 13:11
Orjinalini yazan: KrALL KrALL Yazdı:

Proje aşamasındaki makinalar diye bi topic olabilir yapılan işlemler tek tek resimlerle anlatılırsa herkez öğreniceni daha ii kapar diye düşünüyorum birde doğum günü kutlaması topiği göremedim varsa kus bakmayın sıcak bi ortam için herkez hatırlanmalı...Saygılar

tek tek resımler ıle anlatımı Nasıl Yapılır  bölumumuz de yapıyoruz .. yanı dedıgınız bolumumuz var ..

dogun gunu kutlamaları ıcınde muhabbet bolumune konu acıyoruz.. 

fikrinizi paylastıgınız ıcın tsk ederiz..

saygılar

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 13:58
Orjinalini yazan: jackal jackal Yazdı:

benım en buyu kderdım bazen konulara bakaken o konuya mesaj atmışmıydım onceden atmamışmıydım :(

arkadas iyi bi yere değinmiş bazen karışıklık oluyo forumda bunun için bişey yapılabilir. yoksa sitemiz zaten 10 numara değişiklik olsada olmasada burdayım ben:)

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 14:13
bide şu var. herkezin forumda gerçek resmini ve ismini kullanması yeni üyelerin birbirini rahat tanıması açısından daha iyi olcaktır. saygılarımla

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 14:33
Orjinalini yazan: emquazarre emquazarre Yazdı:

bide bu nicklerimizi kullanmasak gercek isim ve soyadlarımızla foruma girsek kimin kim oldugunu görsek daha iyi olmazmı mesela emquazarre degilde emre akın gibi Smile

Evet Emre bu konuyu nerdeyse 6 aydır tartışıyoruz zaman zaman ama malum, herkes aynı şekilde takma ve yabancı kullanıcı adlarını kullanmakta soyisim belki önemlideğil en azından isimleri yazarsak kime nasıl hitap edeceğimizi düşünmeyiz, temsilci olarak buna sen öncülük edebilirsin emquazarre...
Hatta herkes hemfikir olursa takma isim kullananları boykot bile edebiliriz:)

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 14:37

tap 15 lıstesı tap 10 olarak deıstırılebılır . ve ufaltıpıl yanlarına en cok mesajı kım atmıs en yenı uyeler dıye de eklene bılır..

Neden böyle birşey istediğini anlayamadım Emrah, bence 15 iyi son konuları görmek için tek tek konu başlıklarını dolaşmaktansa hangi konuyu teğet geçtiğimizi buradan takip edebiliyoruz

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 15:13

top 15 ın yanına en cok mesaj atan kısıler ve en yenı uyeler sıralı bır seykılde konulursa cok daha hos bır goruntu olur o yuzden abım..

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 16:26

top 15 ın yanına en cok mesaj atan kısıler ve en yenı uyeler sıralı bır seykılde konulursa cok daha hos bır goruntu olur o yuzden abım..

Evet ama 15, 10'a düşürülmeden olursa, birde çok mesaj atan kişilerde olmasın benceee

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 16:42
top 15 bazen az bile kalıyor. mesaj trafiği arttığında..

Birde eski mesajların hortlatırması var ki.. o apayrı bir konu.. hadi konu ile alakalı olsa neyse, ama sırf eline sağlık yazmak için.

Gerçek isim kullanılmasına kesinlikle katılıyorum. Ama sonuçta demokratik bir platform yani herkes istediği rumuzu kullanabilir. En azından üyelik bilgileri tam yazılırsa yaşça büyük insanlara ve bayanlara istemeden hitap yanlışı yapmayız..

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 16:57
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

top 15 bazen az bile kalıyor. mesaj trafiği arttığında..

Birde eski mesajların hortlatırması var ki.. o apayrı bir konu.. hadi konu ile alakalı olsa neyse, ama sırf eline sağlık yazmak için.

Gerçek isim kullanılmasına kesinlikle katılıyorum. Ama sonuçta demokratik bir platform yani herkes istediği rumuzu kullanabilir. En azından üyelik bilgileri tam yazılırsa yaşça büyük insanlara ve bayanlara istemeden hitap yanlışı yapmayız..
++++++

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 17:33
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

kesinlikle katılıyorum. benim nickim adım zaten. simdi resmimide kendi resmimle değiştiriyorum ve bilgilerimi kontrol edicem eksik varsa tamamlıcam.

Mesajı Yazan: EMRE
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 17:37
Orjinalini yazan: jackal jackal Yazdı:

gökhana söylemiştim bu konuyu gecen hafta bende

isim konusunda bence güzel olur herkesin kendi ismiyle olması tabi isim yetmez soyadlarda olması lazım tek emre yok Big%20smile

Mesajı Yazan: savi_206
Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 19:29
eğer varsa ilgilenen RC model araçlarla ilgili de bir bölüm açılabilir

Mesaj Tarihi: 14 Ocak 2009 Saat 23:47
birde diğer marka araclar icin bi galeri acılabilir sonucta peugeot siteyiz ama sitemize gelen kimseyi dışlıcak halimiz yok diye düşünüyorum... 

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 01:02
Orjinalini yazan: savi_206 savi_206 Yazdı:

eğer varsa ilgilenen RC model araçlarla ilgili de bir bölüm açılabilir

var rc model arabamız ılgılenende var nu 103 (hakkı) ıle ben ılgılenıyoduk ancak durulduk bu aralar :D:D

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: Atakan
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 11:20

bu durum değiştirilsin isterim deneyimli üye mesaja göre değilde kayır olunan tarihe göre düzenlenirse daha sağlıklı olur ....

Mesajı Yazan: entel
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 11:39
Sevgili atakan..
Bu  forumun çalışma prensibine aykırı bir hadisedir..Webwiz gibi,Vbulletin gibi Php scriptlerle yazılan bu forumlar mantık olarak kayıt tarihini değil de yazılan mesaja göre kıdem verirler..

oLması gereken budur yada değildir demek tartışma konusudur..O yüzden gerek yok..
Ama sizler eski üyeler olarak kendinizi görüyor ve bunu forumdaki aktifliğinizle kanıtlıyorsanız,verdiğiniz emeklerle..Zaten Forum yönetimindeki arkadaşlara bu g-hususta nickimin yada rumuzumun altına şu yazı konulsun istiyorum diye talepte bulunursanız,arkadaşlar tarafından emin ol olumsuz bir karşılık almazsınız..

Esenlikler...

Mesajı Yazan: Atakan
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 13:00
doğrudur, yönetimin elinde olan bi durum değilse önemli değil ama değişiklik yapılabilirse görüşümü paylaştım kaldı ki zaten düzenlenmiş gördüğüm kadarıyla saol bilgi için sevgili emre ....

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 13:16

eski yöneticilerimizden birinin kimsede yıldız olmasını istememesi üzerine yaptıg birşeydi düzelttim. burda ayrım asla yapmıyoruz eray emin ol. Wink

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 16:39
Nasıl Yapılır Bölümü Ana Sitemize Makaleler olarak taşınmaya başlamıştır Smile

Durmak Yok Yola Devam Thumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 18:50
Yapılanlar

Nasıl Yapılır Bölümü Siteye Taşınmıştır. (içerikte taşınıyor)
Yapılacaklar
Organizasyon Resimleri Siteye Alınacaktır.
Peugeot Marka tüm araçların bulunduğu dev resim galerisi yapılacaktır.
Site tasarımında ufak değişilikler yapılacaktır.
Forum güncelleme ve gerekli ayarlar yapılacaktır.

Coder & DesigneR : Gökhan GORAL ( mailto:admin@kralsoft.com - admin@kralsoft.com )

Mesajı Yazan: Emin
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 19:04

Yapılanlar

Nasıl Yapılır Bölümü Siteye Taşınmıştır. (içerikte taşınıyor)
Yapılacaklar
Organizasyon Resimleri Siteye Alınacaktır.
Peugeot Marka tüm araçların bulunduğu dev resim galerisi yapılacaktır.
Site tasarımında ufak değişilikler yapılacaktır.
Forum güncelleme ve gerekli ayarlar yapılacaktır.

Coder & DesigneR : Gökhan GORAL ( mailto:admin@kralsoft.com - admin@kralsoft.com )

Kardeşim bide şu msni açsan :)

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 19:08
ben senı ekledım ama yenı msn ye :):)

mailto:emrah.erdogan@peugeotturkey.com - emrah.erdogan@peugeotturkey.com  ekle kardesım..

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 19:51
hayırlı olsun..resimlerin altında kayıt tarihi konum falan yer alıyor ama ,yaşta olmalı bence..

Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2009 Saat 20:06
Orjinalini yazan: 34GS767 34GS767 Yazdı:

hayırlı olsun..resimlerin altında kayıt tarihi konum falan yer alıyor ama ,yaşta olmalı bence..

profılde dıosun sanırım apo abi.. yasını gostermek ısteyen gosterebılıyor abım özellik var..

Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2009 Saat 13:57
P.T. Site ve forumlarına sağ tıklama yasağı konmuştur. ( Bilgi hırsızlığını engellemek için )
P.T. Forumlarında kullanıcı imzaları görüntülenmesi açılmıştır.
P.T. Forum sistemi güncellenmiştir.

Mesaj Tarihi: 23 Ocak 2009 Saat 17:15
Clap

Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2010 Saat 12:06
ayın aracı bencede çok mantıklı böyle bişey yapılırsa site dahada çekici gelir bence

Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2010 Saat 12:20
ayın aracı uygulaması içinde daha var diye düşünüyorum.

öncelikli yapılacak 2 şey var şuan

2.el ilan sitesi sadece peugeot araçlar için www.peugeotturkiye.com
sonrasında ise
üye araçları için güzel ve sade bir garaj uygulaması

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2010 Saat 12:51

hadı hayırlısı olsun...

Mesajı Yazan: AydinBeyol
Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2010 Saat 14:07
ayın aracı fikri fena değilmiş. yakında olur inşallah.

-------------

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 17 Kasım 2010 Saat 19:31
lpg bölümünü unut mayın

Mesaj Tarihi: 22 Kasım 2012 Saat 10:07
uzun bir aradan sonra çalışmalara devam Smile

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com