![]() |
|
Marş yaparken cızzzz sesi (video ekledim) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RP393 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2017 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2018 Saat 14:45 |
herkese merhaba,
Dün akşam 206 1.6 xs aracımın kalorifer hortumu patladi. (direksiyon müşüründen üzerine yağ akıntısı olmuş sanırım o nedenle zayıflayan hortum yırtılmış) . Bu sabah hortumu değiştirdim su ve antifiriz ekledim havasını aldim. Ardından marşa bastım fakat cızzzt diye bir ses geldi ve araç calismadi. Kaputu actim sensörleri bağlantıları gözden geçirdim tekrar marş yaptım çalıştı. Şuan yine ara ara bu sesi veriyor 2. Yada 3. Marş ya çalışıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Video link aşağıdadır. Düzenleyen RP393 - 29 Eylül 2018 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş dinamosu gibi duruyor, iyi ihtimalle marş dinamosunun kömürlerinde sorun olabilir.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş dinamo dişlisi sıyırmış olabilir .200 tl gibi bir masrafı var sanırım
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |