|
Bakim Periyotlari |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mnyq
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2018 Konum: istanbul avr. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2018 Saat 14:50 |
merhaba arabam 2012 model 208 1.4hdi, 130bin kmde ve arabayi 5bin km once almistim.
my peugeot uygulamasinda 135bin de bakim yapilmasi gerektigini gosteriyor. 135bin bakiminda neler yapilmasi gerekiyor ve yetkili servis fiyatlari nedir 135bin bakimi yaptiran arkadaslardan bilgi verirseni sevinirim. bakim periyotlari ve fiyatlari ile ilgili bilgi bulamadim.
|
|
208 1.4HDI Access 2012 |
|
suleymancan
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı suleymancan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba
Bu bilgi bana da lazım . Bende dün aldım aracımı 7 binde .Aldıgım kişi peugeot özel servisinin ustası. Kendisi ağır bakımlarını yapmış . Bir sonraki bakımım kaç binde olmalı .Arkadaşın da sordugu gibi servis ücretleri nasıl ?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
my peugeot uygulamasında yapılacak işlermler yazar genelde hocam. servis 15000 km bir bakıma çağrır ama 10000 km bir çok kullanıcı bakıma sokar aracını nedeni ise sadece yapılan km deil birde aracın çalışma saatini baz almak gerekiyor. özelliklede istanbul gibi büyük şehirlerde sıkışık trafikte kullanıyorsanız. sevis fiyatları gerçekten pahalı normal bir bakıma 600 ile 1000 tl arasında fiyat isterler iki hafta önce arkadaşım 1.6 hdi aracı için fiyat almıştı 950 tl normal bakımı için. dışarda ise bunu 250-300 tl civarlarına çözerseniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mnyq
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2018 Konum: istanbul avr. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nelerin degismesi gerekiyor. malzemeleri alip bir ustada yaptiririm. hava yag polen filtreleri, motor yagi, yakit filtresi, fren hidroligi bildigim bunlar. baska birsey var mi? bu malzemeler ve motor yagi icin marka model onerilerinizide yaparsaniz memnun olurum.
ben mobil1 esp 5 30 en iyi dizel yagi diye biliyorum ama peugeot total kullaniyor sanirim hangisini tercih edersiniz. ilk fransiz ve ilk dizel arabam diyebilirim o yuzden fazla bilgim yok bakimlariyla ilgili.
|
|
208 1.4HDI Access 2012 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam öncelikle şunu söyleyeyim bakıma gitmiştken triger kontrolüde yaptırın zaten belli olur kapağı sökülünce. normal bakımları için
1-yağ olarak total - mobil ve motul 5w/30 kullanabilirsiniz. 2-yağ filtresi 3-polen filtresi 4-hava filtresi 5-v kayışı kontrol ettirin çatlama vs. var değiştirin. 6-ön disk ve balata kontrollü 7-anfitriz hiç değişmemiştir muhtemelen yenileyin. ama musluk suyu yerine saf su ile tamamlama yapın. 8-fren hidroliği 9-mazot filtresi bu parçaları alırken peugeot yedek parçacısı sizden şase isteyecektir aracınıza uyumlu olan parçaları verecetir. o konuda sıkıntı yaşamazsınız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |