![]() |
|
Sis Far Ampulu Patlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2018 Saat 14:27 |
Öncelikle Merhabalar ,
206 aracım var led xenon taktım 30k 3 ay falan kullandım sol tarafın sisi soluk yanmaya basladı değiştirdim bu sefer sağ taraftaki gitti. bi daha değiştirdim. 2 ay kadar daha kullandım daha sonra sol taraf gene gitti. gittim limon sarısı gibi bi ampul taktım 1 ay kadar kullandım gene sol tarafın ampulu patladı. bunu neden yapar ? aküyü olçtürdüm 13.8 v geliyor kısa devre olsa hepsini yakmaz mı ? ampülden mi kaynaklanıyor ki diye düsünüyorum led xenon da neden yaptı böyle bi şey o da çelişki oluşturdu bana ? 8000k led xenon mu almalıyım yoksa su motorlu olanlardan mı takmalıyım ? |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim takılan ürünlerin kalitesizliğinden kaynaklı büyük ihtimal birde siğortasını kontrol. xenon gibi balans takılan ampullar araçların elektrik tesisatına zarar veriyor belli bir süre sonra. ben olsam led yada orjinale dönerim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
led xenon vardı bu arkası motorlu olanlardan 2 kere değiştirdim her 2 tarafı da o da dayanmadı en son care orjinale dönmek olacak ama sigorta falan atmıyo isin garip yanı sisleri acıyorum bi taraf yanıyo digeri sönmüş cıkarıyoruz bakıyoruz yanmış.
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
2secenek var ya su aliyor yada buharlaşma fazla nemden yapıyor yada şase yani eksi az geliyor.sislere gelen şase kablosuna ek yapip papucla gövdeye bağlayın diğer ucunu.
|
|
![]() |
|
eksi az gelse yakma yapabilir mi ama hepsi de gitmez mi o zaman ? su buhar yapması düsündürüyo biraz aracı yıkarken falan içine mi alıyor ki ? ama led xenonun da üstündeki ledleri bi kısmı patlıyor hepsi gitmiyo işte
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Şase eksikliği yüzünden patlatma yapar kardeşim benim transitte sürekli far ampulü patlatiyordu patlayan tarafa ekstra şase bağladım o gün bu gündür bise yok su buharı da yapıyor evet ampul ısınıyor nemde olunca patliyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |