![]() |
|
307 silecek suyu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tolga17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2018 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2018 Saat 21:27 |
Arkadaşlar merhaba.
Bugün silecek suyuna ilave yapayim derken. Kafa dalgınlığından cam suyu yerine oto şampuan döktüm. Sonra dan uyanıp calistirmak isteyince su gelmedi cama. Ve daha sonra gosterge de motor kontrol sistemi arızası gostermeye başladı. Bunu nasil bosaltabilirim. Başına gelen var mi?
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek suyu arıza lambası yakmaz suyu boşaltmaniza gerek yok hortumu çekin deponun biraz içine sokun sonuna kadar açın çeşmeyi bı sure kopurup tassin kendine gelir ama arıza lambası başka biseyden
|
|
![]() |
|
Tolga17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2018 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Hmm anladim. Bu olaydan sonra lamba yandığı için ondandır dedim. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
şampuanla alakası yoktur hocam arkadaşımızın dediği gibi. ben silecek su deposuna bir kapak oto şampuanı atarım yazın hep gerisi su çok iyi temizliyor benden demesi tabi hepsini şampuan olunca motoru bozmamıştır inşallah.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |