![]() |
|
407 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2018 Saat 16:17 |
kendi ustamı önerebilirim.
küçük bir dükkanı var ama işçiliğinden bende, yönlendirdiğim çevremde hep memnun kaldı. Barış oto, Barış usta: 05356808078 adres: https://goo.gl/maps/af3msxaZN6U2 ilave olarak topkapıda Şeker Oto peugeot servisi var, burayı öven de çok kişi gördüm ama hiç gitmedim.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulda gidip memnun olan arkdaşların ustasının adresi bir gidip görüşebilirsiniz.
önçz otomotiv gökevler mah. 2312 sok. no:16 ginza corner plaza giriş kat b5 esenyurt usta ismi önder dülger cep: 0537 853 93 10
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
fatih__ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Aslında varsa avrupa yakasında bizim arabaları bilen sağlam, güvenilir, esnaf (çok şey mi istedim bilmiyorum ama ) bi usta mekanik, motor için bende arıyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
debriyaj konusunda istanbullu arkadaşlar yardımcı olacaktır. baskı değişirken tavsiye kardeşim volanıda değiştir. tabi aracın dizelse
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Gkn1983 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
istanbul Avrupa Yakasında Peugeot Ustası Ve Yedek Parçacı Arıyorum 407 min Debriyaj Balatası Bitti Yardımcı Olucak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |